Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte jake tipy koupit

Od: makyyyy* odpovědí: 7 změna:
Ahojky, moc vás zdravím!
Mám gelové studio ale bohužel mi už dochazí jedna velikos tipů, nejsou nějak očíslovane abych aspon věděla velikost. Můžete mi poradit jaké tipy koupit, neviznám se v tom.
Na www.modelznehtu.cz maj třeba nějakej pytlík nehtu jen za 65,- pak tam maj nějakou krabičku dokonce za 400,- třeba.
A ještě bych se chtěla zeptat jakej jednofázovej gel by jste doporučili.
moooc všem děkuju za pomoc a radu!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladynails
hodnocení

0x
Dobrý den Maky. Já používám tipy od Expa nails-Cosmo square jsou nej! K tomu gelu-doporučila bych také od Expy nebo od Tashy(K-nails)
Doufám.,že jsem alespoň trochu pomohla :)
Simona
makyyyy*

Mooc děkuju za radu ještě bych se tě chtěla zeptat, jak je to z těma tipama maj tam pytlíky za 95kč z 50 tipy. To jsou tipy jedné velikosty nebo tam je od každého velikost.
A taky ohledně gelu jakej gel jednofázovej od Expy přesně používáš maj jich hodně, nevyznám se v tom!

Děkuji :)

elena*
Na konci tipů máš vytisknuté číslo-na každém z tipů. Podle toho si je pak i dokoupíš.

sarka*
hodnocení

0x

Ahojky.

Já mám širší nehty, tak používám tipy od Bellazi, pro kamarádku mám od Expy. Prodávají se celé boxy (krabičky) od každé velikosti několik kusů, nebo na doplnění do boxů - 50ks od jedné velikosti. Expa má testovací balíček - 40ks - 4 ks od každé velikosti.;)

makyyyy*
hodnocení

prosím poraďtě mi je toto tip rovnej nebo zahnutej?!
mooc děkuji
Poraďte jake tipy koupit
elena*
Ahojky,já si myslím že je mírně zahnutý-je akorát:)
makyyyy*
hodnocení

TAkže když si chci obědnat tipy tak mam obědnávat zahnute?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]