Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o radu!Mám tmavě hnědé vlasy a chtěla bych to hodně promelírovat..(blond) ale všichni říkají,že to bude otřesné apod.Mám hnědé oči a i výrazné hnědé obočí,tak nevím ( ale na ostatních holkách jsem tu už viděla a mají to hezké,tak co myslíte?Moc prosím o radu..
)
Zdravím,
pochopitelně by bylo lepší posuzování, když bych viděl vaši fotografii, ale i tak něco zkusím poradit. Záleží na tom jak hodně máte tmavý odstín hnědé.Jestliže je příliš tmavý a shodují se odstíny i s obočím a očima, tak si myslím, že dát do toho blond není moc dobrý nápad.Ale zase záleží na tom jaký je to odstín blond barvy. Je-li příliš světlý tak bych to raději nemelíroval.A je-li to celé naopak tak také ne.Když by to ale byl odstín hnědé tmavý tak dát do toho trochu světlejší odstín blond ale ne příliš ... a naopak.
Doufám, že rada pomohla.Když by byl jakýkoliv dotaz k mé nestrukturováné odpovědi, tak ho rád vysvětlím.
Moc Děkuji za odpověď.. ) Moje kamarádka takto udělaný melír má a moc jí to sluší,ale má světlejší obočí,vůbec si saam sebe neumím představit,posílám fotku,pro představu..Jinak se mi také líbí vlasy jaké měla Kim Kardashian , jak je měla světlé.. co myslíte kdybych to udělala takto?
Teď budu možná vypadat jako amatér, ale kde mám najít tu fotku :D .. ale jinak si myslím že být jako Kim Kardashian je celkem dobrý.
Moje chyba :D fotka tam už je..aspoň myslím,vidim jí tam,tak nevim.. :D fotka je starší,ale je tam vidět celý obličej :D
Ano, teď si myslím, že by ten blond být mohl, ale jak jsem psal ne moc světlý protože by vlasy moc dominovaly.Mimochodem jste velice hezká a s těmi melíry to bude paráda.
jsem snědá mám tmavě kaštanové vlasy,tmavé obočí i tmavě oči a blonďatý melír jsem si nechala udělat kvůli šedivým vlasům.Původně jsem si kupovala barvu a každý dva měsíce si musela dobarvovat a to mě přestalo bavit...svěřila jsem se šikovné kadeřnici,ta mi vlasy hodně promelírovala a půl roku v nmich nikdo neviděl šediny... nevypadá to vůbec rušivě naopak mi hodně lidí řeklo,že jsem omládla a to jsem podotýkám o něco tmavší typ než Vy
Já to mám taky tak..světlá pleť, tmavě hnědé vlasy, černé obočí...v klasickém melíru jsem se nikdy necítila, ale po letech jsem chtěla změnu a kadeřnice mi udělala pár blond pruhů tak, že zajímavě prosvítají...takže je nemám všude, ale třeba v ofině, po stranách atd...v horní části jsem nechtěla, ptž už šedivím a tak musím často dobarvovat...ale tohle vůbec nevypadá špatně-jsem spokojená. Nebo je možnost koupit clip-in proužky.
Jen se nebojte a zkuste to! Já barvím snad všechno - hnědá, černá, červená a blond jsem se dlouho bála a teď mám blond melír a svoje hnědé a na konečcích mi prolézá trochu mahagonu. A vypadá to dobře. A kdybyste se náhodou v tom necítila, tak to přebarvíte jen šamponem a budete mít hnědo-hnědý melírek )
ahoj ja myslim ze ti to bude moc sluset a ze mas hnede oci? to vubec nevadi v hollywoodu je sousta blond herecek co maji blond vlasky co treba Catherine Heigl? zmena je zivot urcite jdi do toho...
Moc všem děkuju za povzbuzení! ) Za pár dní letím do Řecka,tak ke kadeřnici zajdu potom,aby se mi to nějak nevyšisovala(někteří jedinci mi to říkali ;D) a potom sem dám fotku
Ano změna je život a když s emi to nebude lííbit tak to prostě přebarvím ne..?
presne tak ja zacinala s meliry a to mam jeste tmavsi vlasy nez vy uz asi v 8-mi letech ve 13-ti jsem uz byla uplne blond a po roce uz me to stvalo a prebarvila jsem to po tadnu ovet na blond a po trech dnech zse na hnedo tedka jsem brunetka barvim si hnedou barvou asi jedenkrat za 4 mesice a jsem spokojena potrebovala jsem zmenu...drzim palce at to vyjde a hod urco fotku a uzij si recko
:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.