Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blond melír do hnědých vlasů

Od: ver* odpovědí: 17 změna:

Moc prosím o radu!Mám tmavě hnědé vlasy a chtěla bych to hodně promelírovat..(blond) ale všichni říkají,že to bude otřesné apod.Mám hnědé oči a i výrazné hnědé obočí,tak nevím :(( ale na ostatních holkách jsem tu už viděla a mají to hezké,tak co myslíte?Moc prosím o radu.. :))

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

renda*
hodnocení

2x

Zdravím,

pochopitelně by bylo lepší posuzování, když bych viděl vaši fotografii, ale i tak něco zkusím poradit. Záleží na tom jak hodně máte tmavý odstín hnědé.Jestliže je příliš tmavý a shodují se odstíny i s obočím a očima, tak si myslím, že dát do toho blond není moc dobrý nápad.Ale zase záleží na tom jaký je to odstín blond barvy. Je-li příliš světlý tak bych to raději nemelíroval.A je-li to celé naopak tak také ne.Když by to ale byl odstín hnědé tmavý tak dát do toho trochu světlejší odstín blond ale ne příliš ... a naopak.

Doufám, že rada pomohla.Když by byl jakýkoliv dotaz k mé nestrukturováné odpovědi, tak ho rád vysvětlím.

ver*
hodnocení

Moc Děkuji za odpověď.. :)) Moje kamarádka takto udělaný melír má a moc jí to sluší,ale má světlejší obočí,vůbec si saam sebe neumím představit,posílám fotku,pro představu..Jinak se mi také líbí vlasy jaké měla Kim Kardashian , jak je měla světlé.. co myslíte kdybych to udělala takto? :)

Blond melír do hnědých vlasů
renda*

Teď budu možná vypadat jako amatér, ale kde mám najít tu fotku :D .. ale jinak si myslím že být jako Kim Kardashian je celkem dobrý.

ver*
hodnocení

Moje chyba :D fotka tam už je..aspoň myslím,vidim jí tam,tak nevim.. :D fotka je starší,ale je tam vidět celý obličej :D

renda*

Ano, teď si myslím, že by ten blond být mohl, ale jak jsem psal ne moc světlý protože by vlasy moc dominovaly.Mimochodem jste velice hezká a s těmi melíry to bude paráda.

nephila*

jsem snědá mám tmavě kaštanové vlasy,tmavé obočí i tmavě oči a blonďatý melír jsem si nechala udělat kvůli šedivým vlasům.Původně jsem si kupovala barvu a každý dva měsíce si musela dobarvovat a to mě přestalo bavit...svěřila jsem se šikovné kadeřnici,ta mi vlasy hodně promelírovala a půl roku v nmich nikdo neviděl šediny...*smich* nevypadá to vůbec rušivě naopak mi hodně lidí řeklo,že jsem omládla a to jsem podotýkám o něco tmavší typ než Vy ;)

luckaaaa
hodnocení

0x

Já to mám taky tak..světlá pleť, tmavě hnědé vlasy, černé obočí...v klasickém melíru jsem se nikdy necítila, ale po letech jsem chtěla změnu a kadeřnice mi udělala pár blond pruhů tak, že zajímavě prosvítají...takže je nemám všude, ale třeba v ofině, po stranách atd...v horní části jsem nechtěla, ptž už šedivím a tak musím často dobarvovat...ale tohle vůbec nevypadá špatně-jsem spokojená. Nebo je možnost koupit clip-in proužky.

ver*
hodnocení

Děkuji moc,rozhodně jste mi pomohla.. :)) takže je určitě lepší míň proužků než víc?

annyfi*
hodnocení

0x

Jen se nebojte a zkuste to! Já barvím snad všechno - hnědá, černá, červená a blond jsem se dlouho bála a teď mám blond melír a svoje hnědé a na konečcích mi prolézá trochu mahagonu. A vypadá to dobře. A kdybyste se náhodou v tom necítila, tak to přebarvíte jen šamponem a budete mít hnědo-hnědý melírek :))

sisinka*
hodnocení

0x

dle poslednich informaci meliry uz nejsou v mode

ver*

I když nejsou v módě tak je nosí spoustu lidí a já jen proto,že nejsou v módě si to nenechám ujít abych si to potom vyčítala ;) ale děkuji za upozornění ;))

ps*
hodnocení

0x

Já bych udělala slabé blond proužky. Žádné silné ;)

bude to vypadat dobře ;)

lindaf*

ahoj ja myslim ze ti to bude moc sluset a ze mas hnede oci? to vubec nevadi v hollywoodu je sousta blond herecek co maji blond vlasky co treba Catherine Heigl? zmena je zivot urcite jdi do toho...;)

ver*

Moc všem děkuju za povzbuzení! :)) Za pár dní letím do Řecka,tak ke kadeřnici zajdu potom,aby se mi to nějak nevyšisovala(někteří jedinci mi to říkali ;D) a potom sem dám fotku :) Ano změna je život a když s emi to nebude lííbit tak to prostě přebarvím ne..? :)

lindaf*

presne tak ja zacinala s meliry a to mam jeste tmavsi vlasy nez vy uz asi v 8-mi letech ve 13-ti jsem uz byla uplne blond a po roce uz me to stvalo a prebarvila jsem to po tadnu ovet na blond a po trech dnech zse na hnedo tedka jsem brunetka barvim si hnedou barvou asi jedenkrat za 4 mesice a jsem spokojena potrebovala jsem zmenu...drzim palce at to vyjde a hod urco fotku a uzij si recko ;) :):D

lidus*
hodnocení

0x

Moje tmavovlasá a lehce se opalující dcera toužila asi v 15ti letech po blond melíru - hodně blond, věřte mi, že nikdy víc už to pak nechtěla jelikož vypadala jako odbarvené romky. U Vás bych se toho podle fotky nebála a vyzkoušela to, obarvit to jde vždycky.

vev*
hodnocení

0x

milá holčino,já jsem samý typ jako ty.Také hnědé vlasy hnědé obočí a čokoládové oči.Mám blond melír a chystám se to hodně promelírovat,naopak abych vypadala dobře.Takže se toho neboj!*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]