Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka v podpazi

Od: katkaoz* odpovědí: 10 změna:

Ahojky, pred dvema dny jsem nahmatala bolestivou bulku v podpazi, je asi pul centimetru velika cervena a boli to i pri pohybu ruky. Napadlo me jestli jsem si to nemohla zpusobit pri sportu? mate nekdo s necim takovym zkusenosti? nechce se mi chodit k doktorovi ale hrozne jsem se vydesila kdyz jsem si cetla o rakovine prsou. Diky moc za vsecky odpovedi :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žádný strach z rakoviny, ale může to být spousta věcí. Od začínajícího furunklu (vřed), zánět a ucpání potní nebo mazové žlázy. Žádná legrace ani jedno. Je potřeba to ukázat lékaři. Čeká nás víkend a pomoc je jen na pohotovosti, kde může sloužit třeba gynekolog nebo zubař.:D Jestliže něco zanedbáte, může se to později zvrhnout v raka. A opravdu, z rakoviny mějte špundus. Hlídejte se, kontrolujte. Všechna úmrtí na raka byla proto, že na to postižený přišel pozdě. Je to třeba odchytit a zlikvidovat včas. Před 14ti lety jsem si tím prošla, vím o čem mluvím. Prohmatávat se, samovyšetřovat se! Rakovina v počátcích nebolí, takže se na bulku příjde pozdě.*cert*

martinaa*

Muzu se zeptat, jak se samovysetrujete? Na netu je navodu dost, ale me to podle nich proste nejde:( Na konci mesice jdu na ultrazvuk prave kvuli stejne, ale neurcite bulce. Tez me boli prso pri pohybu a je velmi citlive a bolestive na dotek. Napiste mi prosim do vitrni posty:)

krkovicka*
Marti pamatujete na mou podobnou otázku?A pamatujete,že mi bylo odpovězeno,že může jít v tomhle případě i o zánět?Z holení a se zanesení deodorantu do rány z holení.Může to být ono.Rakovinové jsou bezbolestné.

krkovička, mě a všechny spolupacientky za mnoho let, bulka v prsu nebolela. A byla to rakovina jak vyšitá. Nemyslete si, že tu mrchu najdete, protože při pohmatu zabolí. Nebolí! *hej*

martinaa*

Tak na ultrazvuk jdu pristi tyden, radeji jsem se objednala, nez abych neco zanedbala. Beztak se vsadim, ze za vse je zodpovedna antikoncepcni tycinka v pazi, podle doktora jsem pry ukazkovy priklad, kdy antikoncepce vubec nesedne. Tak ji vyndam a treba budu mit pokoj:)

des*
hodnocení

0x

Váš děs je oprávněný,valte za doktorem a fofrem,ještě dnes!Se to dá stihnout.Vím velice dobře oco jde.

doplněno 15.07.11 12:18:

Správně,jděte co nejpozději,hledejte všechno možné jak se tomu vyhnout.Potom se budete tlouci do hlavy ale bude pozdě.Proč otálet a nezjistit rychle co mi je?Ono totiž rádců co jim nic není je většina.*zed*

lidus*
hodnocení

0x

Já bych se zas až tak neděsila, zašla za lékařem případně doporučí nebolestivá vyšetření, může jít o mléčkou žlázu, nebo i nějaký svalek namožený při sportu. Pro klid bych určitě toho lékaře volila.

verana
hodnocení

0x

v každým případě bych radši zašla k lékaři. třeba se o nic nejedná, nemějte strach! ;)

polinek*

já bych řekla,že je to ucpaná potní žláza...Má známá byla s tímna operaci,,měla jich několik, Také to může být nějaký tukový nádorek pod kůží..měla jsem to. Na krku. Tuk se nevybírá kam zaleze...

fran
hodnocení

0x

Proč děsí bulka v podpaží: Myslím, že ta děsící znamená zduření mízních uzlin. Doprovází nádor prsu v pokročilém stádiu, je to skoro něco jako metastáza.

Ze sportu se něco udělat může, vytvořilo-li se to následně, ovšem jak to coby laik identifikovat? Najít si na obrázku na G podpažní mízní uzliny - a je to tamtéž?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]