Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmavě hnědé vlasy na blond

Od: michaelas* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám tmavě hnědé vlasy a chtěla bych si je obarvit na blond,mám v tom blond melíry a chytli mi dobře jenže se bojím že ted když to obarvím to bude zrzavé nebo že ty melíry které tam mám budou bíle.Poradte mi prosím..Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Jiz podesate zde budeme radit na tyto slozitejsi ukony zajit ke kadernici. Na toto proste zadna jina rada neni, zadna nevidime odstin, tloustku, kvalitu tvych vlasu. Domaci vysledky jsou pak des bes a mohlo by to chytnout nejenom do oranzova.

nikol*
hodnocení

0x

Doporučuju ke kadeřnici a počítat s tím ze vysledek nebude hned. Chce to min. 3 procedury barvení...HLAVNĚ NE DOMA!

lena1980*
hodnocení

0x

Kdyz ja jsem se kdysi nechavala z tmave hnede barvy na blond (zmena je zivot :) ) , mela jsem na hlave ruzne barvy , postupne fialovo, zrzavo, cervenou( - nastesti jsem v te dobe byla na pracaku, takze jsem nemusela mezi lidi). a kadernici jsem premlouvala, pac mi barvila asi 4x za sebou po 2 dnech, nez mi to chytlo celkem na blond.nevim jak dlouhe vlasy mate, ja dlouhe, takze i pak jsem mela vrsek hlavy svetly a dole zrzavohnede, nez vlasy odrostly. A jeste z vlastni zkusenosti vim, ze ne kazdemu chyta blond bíla, nekomu takova do zluta (kuře), to se tu urcite take doctete, jake jsou s tim pak problemy zbavit se toho.

Z blond na tmavou je to snazší :)) ale pokud se rozhodnete do toho jit, preju hodne stesti *tanec*

mej
hodnocení

0x

Mám známou,ta si nechala svoje krásné tmavé vlasy odbarvit také na blond. Vůbec jí to neslušelo,vypadala s prominutím "jak vyblité zelí ". Nakonec se vrátila ke své barvě.

Je to vaše rozhodnutí.,ale určitě zajděte ke kadeřnici.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]