Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pigmentové skvrny v obličeji

Od: poradte* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mám pigmentové skvrny v obličeji obzvláště v létě je to strašně vidět. Skoušela jsem snad vše ,ale nic nepomáhá. Vypadá to dost nehezky a je mi to hodn nepřijemné. Nevíte jak se toho alespon částečně zbavit? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

1x

Není příčinou skvrn hormonální antikoncepce? Pak by byla pomoc jednoduchá... Zkoušela jste samoopalovací krémy? Ty by určitě pomohly, stačí nejsvětlejší odstín

, jen aby se sjednotila barva pleti.

Existují i vybělovací krémy na pigmentové skvrny. Já osobně s nimi ale zkušenost nemám, neb používám právě ty samoopalováky a jsem maximálně spokojená.

poradte*
hodnocení

Velice děkuji.
Mohu se zeptat jaké značky?
A přímo samoopalovací krém na obličej nebo používáte na obličej i krém určený na tělo?
Děkuji.
binka*

Používala jsem snad všechny běžně dostupné značky - Nivea, Garnier, Loreal, ale přišlo mi, že mají nádech spíš do žluta. Maximálně spokojená jsem se značkou Fake Bake. Používám krém určený na celé tělo, ale k dostání je i krém pouze na obličej. Pokud se rozhodnete ho vyzkoušet /www.fakebake.cz/, nelekejte se! Budete totiž vypadat jako natřená vyjetým olejem, ale nátěr je nutné umýt, nejlépe druhý den, takže aplikujte na noc. První aplikace sjednotí barvu pleti, po druhé a další získáte nádhernou barvu.

Držím palce!

poradte*
hodnocení

Velice děkuji určitě vyzkouším.

hodnocení

1x
Pročtěte si toto: kosmetika.doktorka.cz/... a vyhledejte si i diskuzi k tomuto tématu, je pro vás určitě zajímavá.
poradte*
hodnocení

Děkuji určitě to pročtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]