Nejste přihlášen/a.
ahoj, prosím o radu, z kolika odpracovaných měsíců se počítá mateřská?
Děkuji
díky.snad to bude těch 12 měsíců, protože zaměstnavatel chce pokud se to bude počítat z nějaké kratší doby na těch pár měsíců abych přistoupila na minimální mzdu,a pak až z kolika měsíců se bude počítat mateřská, tak by to navýšil, a na to já teda přistoupit nechci. jestli je to z těch 12 měsíců. tak mi to něchá tak jak to mám celou mzdu přiznanou.
Jestli pracovní poměr trvá 12 kal.měsíců a déle, rozhodným obdobím bude vždy 12 měsíců předcházejících vzniku soc.události (tedy nástupu na PPM). Co to je za šachy s minimální mzdou? Když mu řeknete, že se na to zeptáte na OSSZ, myslím, že vyměkne. Případně se zmiňte o poradně na inspektorátu práce...
No, řekla bych, že tyhle šachy právě byly jedním z důvodů, proč se nemocenská/mateřská začala počítat z posledních 12 kalendářních měsíců. Ptž dokud to bylo z předchozího čtvrtletí, tak se takhle šachovalo docela běžně, co tak mám info od známých (jako tedy v rámci menších zaměstnavatelů) - papírově práce za minimální mzdu, na ruku zbytek a před nástupem na mateřskou nebo před plánovanou operací včas zvednou papírové platy, aby se "to vyplatilo". Možná tazatelky zaměstnavatel tuhle dobu taky pamatuje, není to tak dávno a ještě nepostřehl, že v posledních letech došlo ke změnám zákonů.
Krkovičko, nic se nezměnilo, obecně se nem.dávka počítá z tzv. rozhodného období (RO). Běžně je RO 12 kal.měsíců před měsícem, v němž nastala sociální událost (PPM, ošetř., nemoc). Pokud pracovní poměr netrval ani 12 měsíců, je RO doba od nástupu do měsíce před počátkem soc.události. Pokud někdo nastoupí do prac.poměru a v témže měsíci onemocní, je RO tento kal.měsíc, tam se ještě rozlišuje, jestli není pojištěno aspoň 5 kal.dnů, pak se pro výpočet nemocenské použije pravděpodobný příjem.
Toto všechno řeší § 18 a § 19 zákona o nemocenském pojištění č. 187/2006 Sb.
Mateřská se dá vypočítat i z jednoho odpracovaného dne. Nastoupíte 1. den a 2. den jdete na mateřskou a pak se počítá z předpokládaného příjmu, který by jste obdržela kdyby jste chodila do práce.
To je pravda, ale zase takovýto nástup by se dal považovat za spekulativní s úmyslem vylákat nemocenské dávky, to bych nechtěla na OSSZ dokazovat, že zaměstnankyně 8 týdnů před porodem pro mě byla tak potřebná, že jsem ji přijala jeden den před odchodem na PPM...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.