Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje tričkoooo!!!

Od: simona* odpovědí: 10 změna:
Ahoj polila jsem si tričko červenym vínem,vyprala jsem ho a pustilo to,ale ja ho dala na topenía on tam byla rez a tim padem se dostaůlo i na triko!Jde to dolů!Doufám že jo.dík za odp

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
neni nic jednoduzsiho nez to zkusit, stejnym zpusobem jako si vyprala to vino, az to nepujde, tak se ptej na alternativni postupy.. :)
simona*
zlousela jsem to anejde to!Mas ty postupy?Nebo kde jsou.dik
tilka
Vanish na skvrny - s tím mám dobré zkušenosti.
nikina*
Ahojky mám stejnej problém.Dostala jsi ten rez nějak pryč
miljan*
www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=3659&strana=1
vaniš je na niš

jerry*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Teď je již pozdě, ale příště až se Vám to stane, tak okamžitě nasipte na skrvnu hodně soli. Nechte působit a pak vyperte s nějakým Vanishem, nebo něčím podobným. Rozhodně zabírá. Mám to několikrát vyzkoušené. A hlavně to účinkuje na všechny povrchy, sedačka, koberec, oblečení...:)

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Simona- ne nic ti na rez nepomůže jedině odbarvit,rez z látky nejde ničím vyčistit a ani vyprat,SO..*bzum*

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus to odrezovačem a když ani to nepomůže tak jedině obarvit barvou,která zakryje rez.*bzum*
kamila*
Mě na rez pomohl prací prášek Q Power na skvrny,mívají ho v drogeriích Teta, je to malý sáček cca 30,-kč , Díky němu jsemodstranila rez z bílého bavlněného svetru. Napoprvé*stop*
sougirl*

No,tohle se mi taky stalo...

Tak jsem dala na oblečení sůl,ocet a pak zkusila Vanish...

Nevím,co tomu pomohlo,ale pomohlo...

A jako prevenci natřela topení...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]