Ahoj polila jsem si tričko červenym vínem,vyprala jsem ho a pustilo to,ale ja ho dala na topenía on tam byla rez a tim padem se dostaůlo i na triko!Jde to dolů!Doufám že jo.dík za odp
Teď je již pozdě, ale příště až se Vám to stane, tak okamžitě nasipte na skrvnu hodně soli. Nechte působit a pak vyperte s nějakým Vanishem, nebo něčím podobným. Rozhodně zabírá. Mám to několikrát vyzkoušené. A hlavně to účinkuje na všechny povrchy, sedačka, koberec, oblečení...
zkus to odrezovačem a když ani to nepomůže tak jedině obarvit barvou,která zakryje rez.
kamila*
Mě na rez pomohl prací prášek Q Power na skvrny,mívají ho v drogeriích Teta, je to malý sáček cca 30,-kč , Díky němu jsemodstranila rez z bílého bavlněného svetru. Napoprvé
sougirl*
No,tohle se mi taky stalo...
Tak jsem dala na oblečení sůl,ocet a pak zkusila Vanish...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.