Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat keramické sošky?

Od: terezkaaa odpovědí: 4 změna:

Před 3 týdny jsem se v Českém Krumlově zamilovala do keramických panenek, vysokých asi 30 cm. Paní je prodávala na dobovém trhu, ale pospíchali jsme a já si nevzala kontakt. Teď je nemůžu nikde najít. Každá panenka se lišila, ať už vlasama, výrazem či šatama. Budu vděčná za informace. Díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

1x

Napište organizátorce, paní Pelzové, mohla by Vám dát kontakt.

obcan.ckrumlov.info/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Něco takového?

002shop.cz/...

doplněno 06.07.11 19:04:

Anebo tohle?

sprint-vjp.cz/...

terezkaaa
hodnocení

Moc děkuji za odpovědi!:) O porcelánové panenky nejde, ale já ty své nakonec najdu!:D určitě se na paní Pelzovou obrátím. Díky!:)

humany

Na trzích jsme byli, možná myslíte naše keramické dámy nebo snad jinou keramickou dekoraci. Více si prohlédněte na www.humany.cz. Dejte vědět, vyrobíme Vám jakoukoli variantu na přání. Děláme i zakázkovou výrobu keramiky, suvenýry, poháry, dárky pro ženy i muže a mnoho bytových doplňků. Stačí napsat do kontaktního formu/... :)

Kde sehnat keramické sošky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]