Nejste přihlášen/a.
Nevim jestli se ma před pečenim vymazavat nějakym tukem a vysypavat moukou nebo se těsto dava jen tak do formy.Jak se vam tento vyrobek zamlouva,je to lepši pečeni než v klasickych formach?Pokud formu mate napište mi par rad.Děkuji
Dobrý den, já mám 3 typy šedivých forem( chlebíčková,kulatá,hranatá), dcera oranžovou od Tescomy na bábovku, obě s nimi máme jen ty nejlepší zkušenosti. Vymazávat se nemusí, ale já využívám ještě jednu jejich skvělou vlastnost a to je možnost použití v mikrovlnce. V kuchařské knize pro MW jsem našla několik předpisů na moučníky, ale nevěděla jsem, jakou nádobu použít. V chlebíčkové formě (podlouhlá se šikmými boky) dělám v MW i knedlíky. Ráda bych Vám sem dala i předpisy, ale mám je doma a teď jsem dlouhodobě na chalupě, tak budete muset pohledat v kuchařkách Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.