Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká přírodní kosmetika je nej?

Od: kacule* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chtěla bych porposit o radu jaká česká přírodní kosmetika je opravdu dobrá? Mám citlivou problematickou pleť a rozšířené žilky. Přestala jsem brát antikoncepci a hodně se mi to zhoršilo tak bych potřebovala zase zabojovat. Předtím jsem měla kosmetiku z lékárny. Pomohla ale nesplnila mé očekávání tak jsem si řekla že zkusím přírodu :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, možná blbě, že výrobce něco vyrobí a jede s tím výrobkem kolem lánu bylinek. A pak napíše na etiketu "přírodní" :D To si myslím od té doby, kdy jsem měla sebou v obchodě brýle a přečetla si na kečupu, že je tam 7% rajčat. 7%! Co je těch 93%, to mi není zas až tak jasné. *sok* Za celý život jsem nikdy, ani koutkem oka nezahlédla lány bylinek, ze kterých by všichni nebo alespoň někteří, vyráběli přírodní kosmetiku.*vtip* A když už by to bylo opravdu přírodní, jak víte, že některá z bylinek není pro vaši alergii jako dělaná? *nevi*Možná by vám poradila kožní lékařka nebo dobrá kosmetička. A nechejte si občas změřit tlak. Ty žilky by mohly být právě ze zvýšeného tlaku.

kacule*
hodnocení

Tlak mám právě nízký. Kožní lékařka mi doporučila kosmetiku na kterou opravdu nemám a kosmetička kosmetiku ketrá mi způsobila pupínky. Vyměnila jsem dermatoložku a ta mi také doporučila jinou ale stejně drahou kosmetiku, kosmetičku už jsem neměnila, nechodím tam. Tu drahou kosmetiku jsem právě zkusila ale pomohla mi asi stejně jako ostatní a levnější z drogerie :(

anita51
hodnocení

0x

ahoj kacule.Mám stejné problémy.Výborný krém je od ryoru,exclusiv.je to do 100kc.a je bezva.Mám hodně kamošek co jsem jim ho doporučila a jsou spokojené.Jinak teď mám vynikající zkušenosti z kolagenem larens.Jsou to gely,z rybího kolagenu,který je nám blízký víc než ostatní kolageny z hov.a vepř.kůží.je to taky přírodní a super.Víš pořizovací cena je vyšší,ale stojí to za to a navíc.potřebuješ kapku na vlhkou pleť.přečetla jsem o něm hodně a kvůli nižší ceně jsem se tam zaregistrovala.Není to reklama jsem typ ,který víc pomáhá než vydělává.Komu jsem dala vzorky tak si jej objednal.Prodávám to za nákupku.Ale pokud bys měla zájem tak se mi ozvi na mejlík.anita51@seznam.cz.taky můžeš mrknout na stránky alma-nails.cz tam vše potřebné najdeš.Přeji ti hodně zdaru,a něco zkus a věř bude líp.Mluvím ze zkušenosti,vím o čem mluvíš.Tak ahojky pěknou neděli A.

hodnocení

0x

Cotakhle konopná kosmetika? Sám nemám žádnou zkušenoet, ale na produkty z konopí někteří pějí samé chvály. Vzhledem ke svým nulovým zkušenostem nebudu nic doporučovad, vygooglit si to můžete sama, já vím jet to, že něco prodávají u nás na farmářských trzích. Já ovšem, při svém věku, jsem dal přednost alpskému masážnímu krému proti bolestem svalů, kloubů a vůbec. Kýbl za dvě stovky, je tam tymián (nejvýraznější, a další bylinky. Ale to vás asi nezajímá, to jsem jen tak ukecanej.

ewa*
hodnocení

0x

Plno kosmetiky se chlubí tím, že je přírodní, ale není, takže je třeba si napřed přečíst co obsahuje. Co vím, tak snad jen "Urtekram" a "original ATOK"(K.Hadek) je opravdu čistá.

buss
hodnocení

0x

To je problém, protože to nazvou přírodní a je v tom kdeco, pokud není průšvih, tak to nekontrolují, není to léčivo. I když uvádí jakési testy a doporučení ale kdo by jim to z doktorů za prachy nedal. Pamatujete na jednoho léčitele s čajem a bylo to seno? Jedině se poptat v okolí, kdo to používá a s jakým výsledkem. Nebo si to posbírat a udělat sama...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]