Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké oční stíny?

Od: kocourovec* odpovědí: 15 změna:

Nemáte, prosím, zkušenosti s očními stíny, které tzv. vydrží? Jde mně o to, že když jdu na noční a namaluji se, tak ráno mám stíny steklé, vypadám hůře, než kdybych se nenamalovala. Nevíte, jaké stíny a od které značky jsou kvalitní, aby to přes noc vydrželo? Já se teď probírala na stránkách, ale tam všichni píšou, že jsou nejlacinější a nejhezčí a já nevím jaké. Chtěla bych radu od nezúčastněné osoby nějaké firmy. Prostě, jestli v tom máte nějaké zkušenosti. Děkuji. (zrovna dnes ráno jsem se dívala na sebe s nechutí).*sok*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, nejsem distributor ani nic podobného, ale velmi dlouho vydrží stíny Mary Kay. Jsou samozřejmě dražší, u nás možná až předražené, nicméně investice se vyplatí.

doplněno 19.02.13 14:37:

Kapka *placni* jsem ráda, že nejsem jediná spokojená:)

kocourovec*
hodnocení

Díky, koupím si je a zkusím. V noci mám vypadat jako pracující a ne rozmazané oči a výraz jak po oslavě. Fakt dík.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já používám stíny značky Mary Kay (nedělám této kosmetice reklamu - jsem jen spokojený zákazník). Stíny jsou opravdu kvalitní, nestírají se, nerozpíjí a skutečně vydrží.

doplněno 19.02.13 14:24:

S Martinou jsme se i shodly...*palec*

doplněno 19.02.13 14:47:

Martino, co se týče právě očních stínů, ty mohu opravdu s čistým svědomím doporučit. *placni*..Jinak ale, přiznám se, nejsem moc velkým zastáncem této kosmetiky jako takové...Je to čistě věc názoru, jako všechno.

doplněno 19.02.13 15:32:

Není zač.

kocourovec*
hodnocení

Díky, jak jsem psala, zkusím to. Já prostě chtěla radu, abych to nekupovala jedním vrzem všechno. Dík.

pb®
hodnocení

0x

Také se hlásím ke spokojeným zákaznicícm Mary Kay. Stíny opravdu vydrží.

meggi
hodnocení

0x

Můžeš zkusit nějakou oční bázi pod stíny a to vydrží déle u jakýkoliv stínu, já mam třeba od essence a jsem spokojená, stíny se mi dřív taky steklé a proto jsem je přestala používat, ale s touto pomůckou jsem velmi spojená a zase je používam :)

kocourovec*
hodnocení

Jejda, další info, děkuji a zkusím.

kocourovec*
hodnocení

Začala jsem zkoušet rady, začala jsem s essencí. Do půlnoci dobré, ale ráno už nikde nic, tak zkusím další rady.

fesfse
hodnocení

0x

Já mám dobré zkušenosti se značkou Sefora, stíny jsou také dražší, ale zase levnější než Mary Kate. Takže za mě jednoznačně Sefora

kocourovec*
hodnocení

Jaké jsou, prosím stránky na tu Seforu, jaksi nemůžu nic najít. Děkuji.

weruca
hodnocení

0x

Než si dáš oční stíny, lehce víčka přejeď pudrem. Nebo zkus štěteček namočit a pak si teprve tím natřít stíny, budou výraznější a hezčí, vydrží déle jen po čase se na těch tínech udělají vrásky. Ale nejdou tolik vidět:) lepší jak rozteklé stíny :)

kocourovec*
hodnocení

Zkusím. Momentálně jsem měla tři dny noční službu a zkoušela jsem essenci, ale nevydrželo mně to až do rána, tak budu pokračovat ve zkoušení dalších rad.

weruca

Když to nepomůže, pak už jedině nezbývá nic jiného než si brát sebou zrcátko a stíny a na WC se rychle přešmrcnout :)

kocourovec*
hodnocení

Na WC nemusím, jsem sama, ale ráno přijímám hromadu lidí. Tak se můžu "šmajchlovat" asi třetinu z pracovní doby :)

krkovicka*
hodnocení

0x
No on samotný makeup vypadá po 12h děsně.Vyhněte se hlavně stříbrným stinum.Samotné mi vždy pomůže pudr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]