Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů

Od: andrew* odpovědí: 2 změna:
dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak na padání vlasů? třeba doporučit nějaký opravdu účinný přípravek...
od té doby co jsem si začala barvit vlasy a žeje to už hodně dávno mi začaly brutálně padat vlasy.. mám je řídčejší a řídčejší..
prosím poraďte mi nechci být plešatá
kuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Věk zůstal utajen, proto navrhuji nahlédnout sem:

kosmetika.doktorka.cz/...

jaja28*
hodnocení

0x
Tato otázka trápí snad celé lidstvo a ještě nikdo na nic prakticky nepřišel. Jsou zde různé možnosti jak se snažit tento stav upravit, zvrátit a vylepšit, ale je to běh na dlouhou trať. Může to být zapřičiněno i zdravotním stavem - např. špatnou funkcí štítné žlázy, stav po porodu, po stresu, kožní onemocnění a mnoho různých příčin. Pokud máte dojem, že u vás k tomuto jevu došlo po barvení vlasů - tak buď od tohoto upusťe, nebo si nechávejte vlasy barvit pouze odborně v kadeřnictví kvalitními přípravky. Pro zvrácení a snad i zlepšení stavu vašich vlasů začněte užívat některý z přípravků, který dodá tělu ty správné prvky, které jsou zapotřebí k regeneraci a obnově. Je jich nespočet - např. Revital /docela dobré zkušenosti/, Hair, Neocapil, Migliorin a spousta dalších. Také je velice prospěšné zvýšit příjem vitamínů řady B. Dobré výsledky vykazuje i Biosil plus /celkem za příznivou cenu/. U všech těchto jmenovaných přípravků a i u ostatních však platí jedno pravidlo a sice, že je třeba je brát n e j m é n ě 3 měsíce, aby bylo možno posoudit jejich účinek. Při vám, ať jste v léčbě úspěšná.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]