Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadaná láska

Od: mike32* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Miluji jednu dívku ( 20 let ) ... stýkáme se, jezdíme na výlety, do kina, večeře apod. Její rodina mě zná.

Problém je v tom, že má již skoro tři roky přítele ...

Má ho ráda, ale tvrdí, že mě raději ... :) ( nemusí být pravda )

Otázka s velkým "O" je :

Je nějaká šance, když o ní budu bojovat, že jí získám ... a nebo tyto případy končí pro toho ... "kdo leze do zelí" v drtivé většině porážkou?!

Vím, že když na ni začnu tlačit, tak ji ztratím ...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

2x

Budeš to muset nechat na ní.Píšeš ,že spolu jezdíte na výlety,chodíte do kina atd.Tak bud zatím dobrý kámoš,který ji netlačí do kouta.Sama musí učinit rozhodnutí.Bud jí třeba dobrým posluchačem,když se bude chtít u tebe vyplakat,tak at se vypláče,když bude mít velkou radost ,raduj se s ní.Ale když budeš chtít at se rozhodne,tak zapláčeš nad výdělkem.Řekni ji, že budeš čekat až se rozhodne.Bude se cítit svobodna a rozhodnutí ji půjde volněji.Mohlo by se stát,že učiní zbrklé rozhodnutí a budeš to ty,který by vyšel naprázdno.Ale může se to stát i stejně.Musíš s tím počítat.3 roky je již určitá doba,kdy spolu hodně prožili.Musí se s tebou cítit dobře,nesmí se s tebou nudit,pak máš šanci.Taková věrnost v lásce,ke které se musíme nutit,nemá větší cenu,než nevěra.Takže čekej co bude pro ní důležitější.

mike32*
hodnocení

Díky za odpověd. Myslím, že máte pravdu a budu trpělivý ... ted s ní mám jet do ZOO a ještě s dvěmi malými dětmi ( 4 a 7 let ) její tety ...

Mám dojem, že mi testuje ... ale není se asi čemu divit ...

Vydržím a nechám tomu volný průběh ... opravdu o ní stojím ... je mi s ní dobře ... doufám, že jí se mnou též ... :)

cibuk*

Tak ti moc přeji at ti to vyjde.Čibuk

hodnocení

2x

ahoy,

mám to podobně, taky jsem rád když jde s mojí přítelkyní kamarád někam,

Mě ptákoviny jako kino nebo zoo vůbec neberou, proto jsem rád, že s ní někdo jde.

Když jí máš rád tak s ní choď a buď rád, že jste spolu.

Vůbec nemysli, že z toho něco bude, ať nejsi zklamaný.

ale třeba je to jinak. Zacnete s polu chodit a ona si po 3 letech najde někoho kdo ji splni to co ty nechces.

Život je krutý...

mike32*
hodnocení

To je taky pravda ... myslím, že jsem ale připravený na obě varianty ... ( nebo si to alespon ted myslím )

Dám tomu nějaký čas ... a pak začnu ... nebo spíš budu muset začít ... hledat někde jinde ...

Jsem do ní zamilovaný, ale nedělám si žádné klamné iluze ... snažím se zůstat nad věcí ...

hyta

Přátelství mezi ženou a mužem končí v okamžiku kdy jedná ze stran začne cítít více než přátelství.

Ona ti dává najevo že k tobě cítí více NEŽ PŘÁTELSTVÍ? Aby sis některé její chování nevykládal jinak...jenom protože si to

tak přeješ..

Na druhou stranu,jak by ses ty jako její přítel cítil, kdyby jsi ty s ní byl tři roky a pak se našel nějaký týpek,co ti leze do zelí?

Vždy je dobré se snažit na to poídvat z druhé strany,aby se ti pak taková "zamilovanoust" nevyplatila...přijdeš o kamarádku a

získáš nepřítele v podobě jejího partnera.

mike32*
hodnocení

To je taky pravda ... zrovna dnes mi zavolala a že dáme kafe a pokecáme ... tak jsem pro ní jel ...

Když byla u mě, tak jí volal její přítel co dělá a kde je ... řekla mu pravdu, že je u mě na kafi ...

Skoro vypadalo, že má radost z toho jak ho to štve ... ( takže třeba mi jen zneužívá aby na ní přítel žárlil ... nevím )

Každopádně se chováme opravdu jak přátelé ( i když v minulosti byl sex - nutno asi říci - ještě, než měla současného přítele )

Já k ní cítim samozřejmě více ... jak už jsem výše psal, ale jsem s ní rád i jako kamarád ... takže myslím, že tomu nechám volný průběh ...

Neuvažuji vůbec o tom, že bych jí řekl ... je mi líto tvého přítele a tohle se nedělá ... nemůžeme se dál vídat ...

Pokud bude vdaná a mít děti ... určitě bych to vzdal ... ale dokud je svobodná, není ani zasnoubená, tak mi prosím sdělte důvod ... proč bych se o ní neměl snažit, prosím?!

cibuk*

Nevidím žádný pádný důvod proč by jsi se nemohl o ní ucházet,ale rozhodnout se musí sama.No a ještě ten sex, provozujete ho i nyní?Tak to by mě jako jejímu příteli tedy saframentsky vadilo.Dokud má přítele, tak ten sex nepodporuji.Kamarádství a dobívání srdíčka u dívky jde i bez sexu.

mike32*
hodnocení

ano ... rozhodnout se musí sama ... jinak sex není ... myslím, že dokud bude se současným přítelem, tak ani nebude ...

a jak píšete správně...dobývání jejího srdíčka jde i bez sexu ... a možná by to ted sex jen zkazil ... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]