Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sada na gelové nehty

Od: ellinda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Ráda bych si koupila základní sadu na gelové nehty, ale potřebovala bych poradit s výběrem.Podíval by se mi někdo na pár odkazů a řekl svůj názor na sadu? gelove-nehty-doma.cz/... sada-na-gelove-nehty.cz/... Předem moc děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x

Obě jsou pěkné já osobně mám tu dražší i když na aukru jsem jí myslím koupila levněji,u té první já postrádám šablony na nehty na které já modeluji častěji.Ze své zkušenosti vím že nemá smysl kupovat nejdržší sady ptž nevíte zda vás to chytne a než se neučíte všechno používat atd.já jsem svojí sadu postupně za půlk roku ztrojnásobila,některé věci dodnes nepoužívám

ellinda
hodnocení

Děkuji moc za odpověď. Koupím a uvidím zda mi to půjde...

sabrina88*
hodnocení

0x

Ahoj já jsem také pátrala po nějaké sadě na gelové nehty a nakonec jsem objevila perfektní. Jsem s ní spokojená a už dělám nehty i svým sousedkám. Myslím, že je to určitě přínosnější a levnější dělat si nehty vlastní. Tak tady je odkaz na tu sadu na gelové nehty magicnails.cz/...\\\\">http://www.magicnails.cz/index.php?sada-uv-gel-mala .

pumbaaja*
hodnocení

0x

Já osobně se sadami nemám dobré zkušenosti. Podle mě je lepší koupit si vše zvlášť. V sadě jsou totiž už dané produkty a ty Vám nemusí vyhovovat. Jinak držím palečky aby se zdařily :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]