Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětské oblečení 2-3 roky s hellou kitty

Od: lidus* odpovědí: 5 změna:

Maminky a babičky jelikož mé 15ti měsíční vnučce učarovala hellou kitty chtěla bych jí objednat trička. Bohužel žádné stránky- e schop jsem nenašla. Pokud o nějakých víte prosím poraďte. V Tescu měli jedno triko na 10 let a šatičky na roční slečnu-nic víc. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
lidus*
hodnocení

Odpověď super, věci hezké, zde bych si vybrala ale s Aukrem neobchoduji jelikož jsem se již jednou napálila a od té doby mám obavy. Prodejci většinou neposílají na dobírku a já zase nechci poslat peníze - navíc nemám internetové bankovnictví.

lidka*
hodnocení

2x

Liduš, zkus tady pohledat. Je tam třeba tričko na 4 roky atd. :

obchod-rodinka.cz/...

doplněno 26.06.11 21:35:

A tady si vybereš určitě pro to tvé zlatíčko *houpy* detskyeshop.cz/...

doplněno 26.06.11 21:45:

Ještě počkej - našla jsem krásnou mikinu přesně na tvou vnučku: ;)

luxuryfashionshop.cz/...

lidus*
hodnocení

Děkuji, jdu nakupovat. To zas bude mít dědek řečí.

doplněno 27.06.11 11:17:

Lidko ještě jednou díky, v dětském e schopu jsem objednala asi za 2000-něco nechám na Vánoce.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak jste trefila na mě.My s Hello kitty žijem.Pokuď jste neuspěla v Tescu tak ještě v H&M ale pozor jak v tescu tak i v H&M mají letní výprodeje.Zrovna ve čtvrtek jsme kupovali kittinu v HM.Měli tam i menší jak uvadíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]