Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na suché vlasy?

Od: pavluska13 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

žehlím si pravidelně vlasy žehličkou a mám je dost vysušené, znáte prosím někdo nějaký přípravek který se Vám osvědčil a vlasy tolik při žehlení neničí. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

toshibman*
hodnocení

0x

opravdu, netuším a vlasy si nežehlím

Proč odpovídáš, když odpověď neznáš? *bzum*

krkovicka*
Tak žehlíš nebo nežehlíš? :D

kacule*
hodnocení

0x

Vlasy si sice nežehlím ale v drogerii jsem viděla mezi stylingovýma věcma takovy sérum. Myslím že to bylo od Loreal nebo schwarzkopf Sérum pro tepelnou úpravu vlasů nebo tak nějak. Každopádně jim dopřej někdy masku, v drogeriích je jich plno a vlasy to potřebují, obvzlášť když je žehlíš. Já jsem měla taky vlasy suchy a takovy jakoby polámany, udělala jsem si masáž hlavy olejem (konopný, olivový...) a bylo to super. Jen to ničí oblečení tak pozor. Jinak kvalitní hydratační šampon a balzám.

pavluska13
hodnocení

děkuji za zprávu, vyzkouším to

martinaa*
hodnocení

0x

Doporucuji sprej pro zehleni vlasu od znacky Wella damske.in/... Je o neco drazsi, ale vyborny, pouzivaji ho i v salonech. Mama si zehli vlasy takrka denne a pomaha:)

A take zalezi, jakou mas zehlicku. Ma keramicke plotny? Protoze se smejdskou zehlickou, co nici vlasy, ti nepomuze ani svecena voda.

pavluska13
hodnocení

naštěstí mám tu keramickou ale i tak to vysušuje, přípravek jsem si už koupila, tak uvidíme, každopádně děkuji za zprávu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]