Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor... Jde o vztah, o takový začarovaný trojúhelník ...
Již osmým rokem chodím s mým přítelem, před třemi měsíci jsme se k sobě nastěhovali... Vše bylo ok! Před necelými dvěma měsíci jsem potkala na místní diskotéce o dva roky mladšího kluka, který za mnou přišel na bar a začal se mnou koketovat. Slušně jsem ho odpálkovala...Druhý den mi to nedalo - musela jsem si zjistit o koho šlo, kde bydlí atd... Začali jsme si psát na chatu Přišlo mi, že jsem do něj totálně zblázněná! Nejhorší na tom všem je, že bydlí kousek od mě a já vidim do jeho oken a naopak, on do mých. Domluvili jsme se, že se uvidíme dalšíntýden opět na diskotéce, tentokrát skončil u mě doma v posteli... Tak moc mě přitahuje, myslím, že i ján jeho... Je mu 22let,studuje vysokou školu, tedy dojiždí do školy cca 50 km. Přijde mi na svůj věk velmi inteligentní a rozumný, takový usměvavý optimista... Můžu říci, že je nám spolu fajn
Jenže...! Na druhé staně je můj přítel, kterého nechci zklamat a vzdát se se určitých věcí... (bytu atd...).
S milencem se scházíme když je můj přítel v práci, a to je tam docela často...21 dní do měsíce se nevidíme. Na začátku s popnávání mmůj objev sdělil, že nepoleze do zelí mýmu přítelovi, že to se nedělá a že se mu v hlavě bliká veliký červený vykřičník. Než poznal mě, tak měl dříve vztah ve kterém se hodně zklamal! Je pravda, že mi přijde takový chladnější, co se týče chování.. Jednou jsem mu pověděla, že by bylo pro oba lepší zapomenout, že to bude pro mě ještě horší, když se budem nadále scházet! On mermomocí nechtěl...Prej : Proč to chceš všechno zahodit, vždyť se poznáváme, je nám spolu dobře...že to prý na začátku nebral vážně, ale že teďka do toho nějak nečekaně spadl...Co si mám o tom myslet? O týden později jsem mu říkala to samé : že to nemá žádnou budoucnost... ano, je pravda, že jsme byli oba dva mírně připitý... Do očí mi řekl, že mě má rád, že to ještě žádné holce neřekl a plakal u toho...On ví, že jeho miluju, už jsem mu to řekla před měsícem. Ví, že pro mě hodně znamená! Jen teďka řeším otázku, zda je se mnou kvůli sexu ( řekl mi, že se mu se mnou sex moc libi)...nebo, že se do mě zamiloval a bojí se vyjádřit své city. Nedává mi navybranou : buď já nebo tvůj přítel, to po mě nechce... Npř. naposledy jsme ráno probudili a koukali na sebe z minimální blízkosti...najednou mu zčervenaly oči, leskly se mu, jako by chtěl brečet..zavřel oči, podle mého aby zabránil slzám.
Achjo, furt koukám do jeho oken, když usínám bez něj - koukám do jeho oken, probudím se..první co udělám kouknu do jeho oken, zda už má vytáhlé žaluzie a je vzhůru...myslím na něj furt, vše mi ho připomíná. Neustále sedím u pc a čekám nežvse připojí na chat.
Je pravda, nikdy mi neřekl - stýskalo se mi, chyběla si mi, spinkej sladce...já jemu už jsem to párkrát řekla... dCo si o tom mám myslet? Bojí se projevit své city, když ví, že mám přítele? Je pravda, že skoro po každé se spolu vyspíme. Sex je s ním nádherný. Ale je pravda, že si spolu také vyrazíme na nějaký výlet, nebo na koncert či kávu do vedlešího města.
Já nevím, jsem docela zoufalááá! Nevím co si mám o jeho citech myslet...Ve městě, kde studuje má kamarádku jen na sex, prý když se vyspí s ní nic necítí a když se mnou tak prý neco cítí, je to prý hezčí... Tvrdí, že od té doby co poznal mě s ní nebyl...tak nevím. Je hodně komunikatovní, rád navazuje kontakty, je přátelský...Žárlím na něj...
Jsem z toho špatná(((((
Mate doma pritele, na ktereho jste zvykla. Na druhe strane novy, neokoukany objev. Klasicka situace... kazde nove koste dobre mete, na to nezapomente. I z tohohle skveleho uzasneho kluka se za osm let stane nynejsi klidny dlouhodoby pritel, na to nezapomente. Podle me nejste zamilovana ale jen okouzlena necim novym, neokoukanym, dobrodruznym. Sla byste za nim kamkoli, nechala byt bytem, pritele pritelem? Pak nemilujete, pokud nejste ochotna vseho se vzdat.
Rekla bych take, ze chlapec Vas pekne vyuziva, ma sex s Vami, sex s jinou v jinem meste, proc toho nevyuzit? JIsteze po Vas nechce rozchod, takhle se prece nemusi vazat, je volny... Kdyz jeste obcas upusti slzicku, je to jeste verohodnejsi, ze?
Usinate bez nej, ale odpovezte si na otazku, co byste delala, kdyby bydlel na druhe strane republiky, ne vedle Vas. Ona totiz prilezitost dela zlodeje, a tim, ze ho mate porad na ocich, utvrzujete sama sebe, jak Vam chybi. Kdyby bydlel jinde, daleko, zrejme byste to tak neprozivala.
Kazdopadne takto podvadet pritele, ktery Vam veri a premyslet o udrzeni vztahu z pohledu, ze nechcete prijit o byt, je pro me nepochopitelne, to si ovsem musite vyrikat se svym svedomim. Rozejdete se, anebo zustanete s pritelem. Budete dozivotne zatloukat s obavou, ze to jednou praskne, nebo risknete vztah a priznate se?
Děkuji za váš názor. Nechci přijít o byt, naší kočku, o jeho důvěru a důvěru jeho rodiny, nechci být za lecinou holku...slušně řečeno. Už se mi dvakrát stalo, že jsem takhle ulítla, pokaždé jsem se k přítelovi po nějaké době vrátila...
POkud pritel vydrzel dvakrat neveru, tak je svaty, pokud by Vam odpustil i ted, je hlupak. Nezlobte se, ale tohle milujici partnerka neudela. Netoleruji ani nazor, ze jedna nevera vztah jeste posili. To je vymluva tech, co si nedokazi vazit toho, co maji doma a nbedokazi ovladnout sve chtice. Pritele uz jste zklamala dvakrat, pochybuji, ze mate jeho plnou duveru, stejne tak duveru jeho rodiny, pokud o drivejsich rozchodech vedeli. To si mozna jen namlouvate.
Udelala jste to nyni potreti, udelate to i poctvrte atd atd. Muj nazor je - ackoli se Vam i mnohym zde nebude libit - ze by se mel pritel rozejit s Vami, nez se s nej stane uplny hlupak a dvanacterak k tomu.
Nechci přijít o byt, naší kočku ... :D Co to je za kecy?To myslíš vážně? Už se ti to 2X stalo a pokaždé jsi se vrátila ... Děvče milé...tak teda tebe bych opravdu chtěl... lituji tvého přítele a mrzí mi, že nemá dost sil tě poslat už dávno někam...asi tě chudák miluje...
Takovým jako jsi ty bych s chutí plivl do tváře...
Chlapi nejsou svatí. Kdyby byli, nebyly by ani ženské nevěrné. Neměly by být s kým. To ovšem nic nemění na Vaší záležitosti. Omlouvat svoje chování tím, že jiní jsou ještě horší, je jen alibismus.
A chlapi jsou svatý? ... co to zase je? :D Tím chceš jako omluvit svoje chování jo? ... ty vážně musíš mít v tý palici doslova naděláno...
Nechcete být za lacinou holku, ale co jiného jste? Buďte tak hodná, dlouhodého přítele nevoďte za nos a přiznejte se mu, ať má taky možnost rozhodnout se, co bude dál. Je mi toho chlapa líto. Já bych se vás na jeho místě zbavil jako odpadku.
Já bych vás holka chytl za prdííítko a pak by jste letěla,letěla, až by jste doletěla a natloukla si pořádně papulu.Nebot co vy tady píšete to je výplod né nezkušené ženské,ale pořádně prohnané.Máte dvojí tvář:jednu pro milence a jednu pro vašeho přítele a jeho rodinu.Fuj! Vy totiž nejste laciná holka,nebot ona to dělá všem na očích a nesnaží se to tajit.Vy jste podvodnice ve vztahu ke svému chlapci.Nechci se zde sprostě vyjadřovat.Tak a budu končit,nebot jsem se tak rozčílil,že se mi i bradka a knír začaly vzteky kroutit a začal jsem dokonce i prskat jak kocour.
toto pro sissi 99 více nahoře,jak dějuje za názory
No, říkal jsem si, jestli se udržím, ale ne, nejde to. Chudák váš původní "přítel", že musí být ve vztahu s takovou sračkou jako jste vy. No jo, jen doufejme, že taková opravdu není většina. Rozdávat si to s někým jiným přes ulici a vracet se jen proto, abys nepřišla o pohodlnou jistotu bydlení a rodinného zázemí. Tohle by si opravdu měl přečíst on. Možná by ho to stálo pár let života, ale i tak si troufnu říct, že by se mu to hodně vyplatilo. Ještě, že jsem dneska zatím neobědval...
Ještě, že ten váš nový "přítel" zase s radostí jiným neméně obvyklým způsobem používá vás. Nikdo si to nezaslouží víc. Já tedy jen přeju tomu původnímu, ať co nejrychleji prohlédne a jak už tu někdo psal výše nakope vás do pr...
Nechcete přijít o byt a kočku? To, že byste přišla o přítele je až druhořadé? Tak takhle láska nevypadá. Na druhé straně, ten třetí nechce kvůli Vám opustit svou přítelkyni kdesi? Nechce Vás připravit o současného přítele? Takhle taky láska nevypadá. Takže ve skutečnosti to vypadá tak, že Váš přítel miluje Vás, Vy jeho ovšem ne. Vy milujete druhého přítele, avšak on Vás ne. Zamyslete se nad touhle skutečností. Závěr musíte udělat Vy.
Já vím, bude to vypadat naivně... Proč myslíte, že mě můj tzv. milenec nemiluje...řekl mi, že mě má rád slzách, třeba se bojí říct, že mě miluje...nechce být už po druhé zklamán)¨prý se z toho špatně dostával. K narozeninám ode mě dostal náramek, po týdnu jsem mu řekla, že to musíme ukončit, že to nemá budoucnost... Poté mi sdělil, že se musel svěřit mamce, : co si má myslet o mém chování... že jeden týden mu říkám, že bez něj nemůžu být a druhý týden chci zapomenout... proč by se svěřoval, kdyby mě měl na užívání.. Achjo
Spi s Vami, spi s jinou... to Vam nestaci? Nebo to povazujete za dukaz lasky?
A verte, ze kdyz chlap chce byt za toho uprimneho adt, tak nejakou tu slzicku vyloudi. Abych neceho dosahla, jsem taky schopna se rozbrecet
Mně je to nějak divné celé. Osm let s někým chodíš, konečně se k němu nastěhuješ, a první co uděláš, mažeš po měsíci sama na diskotéku. Říkáš, že jsi toho dotyčného odpálkovala, mě se to zdá nepravděpodobné, protože jsi přece jen stihla znát jeho koordoné, abys si s ním mohla následující den "četovat" a příští týden si ho vzít do bytu, který Ti asi nepatří, a milovat se s ním v posteli svého přítele. Docela by mě zajímalo, proč si tě nepozval ten Tvůj nový přítel k sobě? Říkáš, že mu vidíš do oken. Nebo ještě bydlí s rodiči? Já dost dobře nerozumím, co vlastně chceš od nás slyšet. Snad ne naše požehnání! To, co děláš, je sice za určitých okolností pochopitelné, ale přesto odsouzeníhodné. A ještě napíšeš, že Ti vlastně záleží na bytě. Kočindu si snad můžeš vzít sebou, nebo i ta je Tvého přítele? Jinak se shoduji s názorem mnohých zde, ale i s tím od Sexe. Ani Tvůj přítel nemusí držet celibát, jen o tom nevíš. Já být na Tvém místě, tak se přiznám. Znáte se už osm let, a jen Vy dva víte, proč jste se k sobě nastěhovali. Třeba i on je trošku vypočítavý a potřebuje, abys mu na byt přispívala. Tak se s ním dohodni na přátelském vztahu, všechno mu vyklop, a uvidíš, jak se bude tvářit. Co se týče toho tvého studenta, tak to je podle toho, co o něm píšeš, o ničem. A ještě dlouho to tak bude. Tomu je to šumafuk, proč by si "nezaplakal". když vidí, že to na Tebe působí. A už úplně je sranda, že říkáš, jak je "komunikativní", a že rád navazuje "kontakty", tomu je to asi fuk! Ty, nebo jiná. Je to prostě kluk, který si chce bezproblémově užít. To, co tvrdí, je blabla- bla. Přece Ti neřekne pravdu. Musím se smát, On se "svěřoval" mamince! Tak víš co, řekni mu, že se kvůli němu od přítele odstěhuješ, že si najdeš svůj vlastní byt, aby jste mohli bydlet spolu, když Tě tolik miluje, a že od něho očekáváš finanční pomoc, k udržení Vašeho "hnízdečka lásky". To se nebudeš stačit divit, jak rychle bude od Tebe pádit pryč. A pochybuji, že u toho bude brečet. Vypaří se jako pára nad hrncem. Holka, vzpamatuj se. Ale s tím svým přítelem se stejně rozejdeš. Vůbec nechápu, proč jsi se k němu nastěhovala. Ty ho nemiluješ, tak co blbneš? Pořiď si svou vlastní garsonku, popadni kóču, a žij si svůj vlastní život na svou pěst. Nesmíš být tak moc vypočítavá, jednou se to proti Tobě obrátí, a stejně nemůžeš být šťastná. Já si vůbec nedokáži představit, jak se chováš, když se Tvůj přítel vrátí domů. Holka, holka, to není dobré, to, co děláš.
"sissi", nechcete zklamat přítele? Ale vždyť jste ho už zklamala, tím, že jste ho podvedla s jiným. Ten student si s Vámi jen užívá a s kamarádkou z jiného města také. Co si od toho slibujete? Řeč se mluví, voda teče, proč by Vám nelichotil, když mu to vyhovuje. To je můj názor. - stařenka
Holubičko.Vy jste jen vypočítavá a necháváte si stále otevřená zadní vrátka.Co kdyby,že?Tak já bych vás nechtěl ani jako milenku.Zradíte jednou,pak dokážete zradit opět.Faleš nesnáším.Budte ohleduplná ke svému příteli a dejte mu volnost.Také váš nový milenec podvádí svou přítelkyni.Vám toho může napovídat kolik bude chtít,ale věrný nebude ani vám,ale jste na tom stejně.Nic si nemusíte vyčítat.Jen váš přítel by měl vědět na čem je.Ale je vidět ,že ho nemilujete,nebot upřednostnujete byt a ještě kočku.A myslím si ,že k vám nový přítel neprojeví své city,nebot asi nic moc k vám necítí,jde pouze o sex a menší dobrodružství.Nezlobte se ale přirovnávám vás k tomuto:Napovrchu krásná jako orchidej,v jejím srdci však bují trní.
Vypočítavá ... to je v tomto případě ještě slušné slovo ... ale jinak hezké přirovnání...napadá mi ještě horší ...
Myslím si, že musí být chudá ... jak na duchu, tak i materiálně ... proto taky ta vypočítavost... : "co když bych přišla o byt nebo dokonce kočku?! "... tak tohle si opravdu zapamatuji ... :D
Já Vám poradím jak to vyřešit: popvídejte si o tom všichni 4 dohromady a uvidíte, co to udělá. Uvidíte, jak rychle a definitivně to bude vyřešené. Jen se obávám, že až Vás pustí z nemocnice, budete si muset najít nějakého zbrusu nového přítele.
Nooo vidím,že Vám to tady dali všichni sežrat.Tak já Vám to napíšu zase z mého pohledu. Jestliže se nevidíte s přítelem 21 dnů v měsíci,tak je to docela slušný celibát. Nedivím se,že jste si našla chlapa.To by musel být člověk ze "shnilých rajčat",aby to vydržel.Navíc,jestli Váš partner těch 21 dní udržuje celibát také nemáte důkaz. Jako chlap o tom silně pochybuju.Leda,že by se mu silně nedostávalo testosteronu.Nebo to fakt potlačuje a pak ale později onemocní.Spíš to ale nevydrží a někde si hrkne. Víte lidský rozum si něco vždy něco naplánuje jak by to mělo či nemělo vypadat.Chce to tak a tak,ale příroda ,ve které se mi lidé s našimi představami spíše jen potácíme stylem "pokus omyl",jde svou cestou a kašle na naše představy.Už miliony a miliony let. A naše těla jsou s touto přírodou naprosto srostlá a jdou s ní a proto mají své potřeby nezávislé na našich normách. Tady na světě jsme každý vlastně nováček.Ten Váš milenec Vás nejspíš má rád,protože s Vámi prožívá rozkoš a uspokojení.To právě využívá příroda,abychom se mi,jako ostatní zvířata,rozmnožovali.Ten "smyslný chemický koktejl" co Vám tělo stříkne do mozku při orgasmu Vás ovlivní ať chcete,nebo ne.Ženská vždyť je Vám teprve 24! Bez toho bytu se obejdete i když Vám to tak nepřipadá.Všechno se dá přežít.I smrt.
To ani né snad,jestli máte na mysli můj penis. Tak průměr stařenko,ale už jsem za zenitem.
Jinak jestli Vás můj příspěvek nějak irituje,berte to jako jen můj názor a prostě mne ignorujte jako omezeného hlupáka,který se Vašemu duchovnímu nadhledu vůbec nevyrovná.
"sex", nic mne neirituje, jen vycházím z Vašeho příspěvku. Myslím, že nejsem sama, komu se tak jevíte. Tak pa. - stařenka
"sex", ale to já vím, o tom mně nemusíte přesvědčovat, že je Vám to jedno. Vám holt velí jen jedna věc. Tak pa. - stařenka
Sice s Vami nesouhlasim, ale vyvracet Vam to nebudu, holt kazdy jsme nejaky, setkat a zit spolu nemusime, tak pohoda. Ale zkuste se tu obejit bez tech provokaci ju?
Ale "JU". Nevím sice čím jsem provokoval (první se do mě tu pustila ta "stařenka",ale klidně,když to tu máte na starosti!
Nemam nicmene se mohu na cokoli zeptat, o cokoli pozadat a na cokoli reagovat. Zde se budete casto setkavat s tim, ze s Vami nekdo souhlasi... od toho je diskuze:D Pokud se nedovedete bavit bez provokaci, tak sem radeji nechodte, nicmne chapu, ze inkognito ze PC je kazdy machr
Inkognito machr nejsem o nic víc než Vy s Vaší registrací.Na tomto servru regitrace není povinná,takže o nic nejde. To,že se mnou někdo nesouhlasí jsem zvyklý . A trvám na tom,že provokovat začala " stařenka"!
Né heleďte,mě to je úplně fuk. Vážně.Odpovídal jsem jen té slečně jako příspěvek do této diskuze.Jen můj názor.Nic víc.Že se do mě tady pustily dvě baby co si zde něco dokazují mi je skutečně fuk. Tak se zase můžete plácat po ramenou.
Pustily?:D To je omyl, mily zlaty... dovolila jsem si vyjadrit nesouhlas s Vasimi prispevky, ktere neoplyvaji nicim jinym, nez snahou vyprovokovat nekoho k dialogu. Neni divu, ze jste zvykly
S pt uz jsme zde neco malo dokazaly, ale Vas k tomu fakt nepotrebujeme:D
PT: Tudiz pt, jiz nebudeme reagovat, vidte? Stejne se nedostaneme dale, nez k tomu, ze si neco dokazujeme a jsme dve furie:D Toz mejte pekny, zadnym blbem nezkazeny vecer
Doufam, ze takto nepremysleji vsichni partneri, kteri letaji a jezdi na dlouhe sluzebni cesty nebo od sebe bydli daleko... pac je to zase jedna z oblibenych vymluv, proc skocit do postele k nekomu jinymu
No to jsem se snažil napsat právě.Přemýšlet můžou jak chtěj.To přírodu vůbec nezajímá a to nejen v otázkách sexu.Mohou mít silnou vůli a charakter a já nevím co,ale absence potřeby sexu budou v tomto případě cítit tak i tak. Tělo to vyřeší pak třeba rakovinou prostaty,depresemi,sexuálními disfunkcemi,psychickými poruchami..atd...Můžou to řešit masturbací,ale není to ono.Co si budem vykládat.
Myslím, že by jste přítele měla opustit tak jako tak. Ať Vás milenec miluje či nemiluje. Protože už jen to, že takto smýšlíte a toto děláte je na nic a pravděpodobně ve Vašem vztahu něco není v pořádku. Nicméně nesoudím nevěru za každou cenu. A mimochodem - s kočkou ani s přítelovo rodinou žít nebudete, proto by toto pro Vás nemělo být rozhodující. A pokud přítele opustit zatím nechcete,měla by jste ukončit vztah s milencem a vykašlat se na jeho "slzy" a hry na city a zkusit žít vztah bez něj a pokud to nepůjde, rychle partnera opusťte. Trápíte takhle všechny 3 strany. Pokud tedy milenec není jen vychcánek, kterému o nic nejde a nešlo a prostě je mu s vámi jen dobře.
Každopádně nemá smysl tu házet špínu na ženský nebo na chlapy. Obě pohlaví si nemají absolutně co vyčítat. To si myslím já. A přežitek, že chlapi více podvádějí je dle mého názoru způsobený tím, že ženský jsou větší detektivové a tu nevěru holt odhalí častěji než chlapi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.