Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvit, nebo nechat tak?

Od: lenca5 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, přemýšlím nad barvením hlavy, nechci si ale barvit celou hlavu. Mám vlasy "pochcaná sláma" ta barva se mi líbí a přemýšlím o nějakých světlých melírech, ale vůbec nevím... Nevíte co by se k takové barvě hodilo? díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Žena si do vlasů podobné barvy nechala už několikrát udělat melíry s odstíny červené a musím uznat že to hodně prokouklo.

hodnocení

0x
Ano,jděte do melíru:)Ovšem ne do nějakých nepřirozených tónů,vypadá to hrozně,je to samozřejmě jen můj názor:)Nechte si udělat v salónu takový,který by byl jakoby světlejší než vaše vlasy,a který jakoby splývá posléze s původní barvou,vypadá to velmi sexy a hlavně,přirozeně:)

hodnocení

0x

Já mít takovou barvu vlasů, tak si vrchní vlasy nechám promelírovat do světla, a spodní do tmava .))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]