Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu . S přítelem se chceme pokusit o miminko a tak bych se chtěla zaregistrovat na gynekologii v blízkosti bydliště. Nynější gynekologie mi nevyhovuje - sestřečka v ordinaci kouří a vše tam vypadá jak kdyby se tam zastavil čas ještě před válkou
. Bude to moje první miminko, tak bych chtěla co nejlepší péči
. Nevíte někdo o šikovném, milém a ochotném gynekologovi, který přijímá pacientky? Jedná se o Prahu - Vysočany, Palmovka a okolí. Moc děkuji
S pritelem miminko - nebylo by lepsi si nejdrive toho pritele vzit? Ja jen, abyste pak toho nelitovala svobodnych maminek uz tu mame vice nez dost...
No to je fakt!Přítel si vás nechce vzít.
Proč asi?Protože je vyčůraný a říká si-co kdyby se někdy našla lepší?Jiné vysbětlení nemůže existovat.Budete moci říci to samé-co kdyby se našel lepší-až budete mít s ním dítě a on uteče za lepší?
Chtěla jsem poradit nějakého dobrého gynekologa a nechápu, co ten má společného se svatbou, která mimochodem bude příští týden.
Martule, mrkněte na www.znamylekar.cz - jsou tam názory pacientů, a někde i to, zda přijímají nové pacientky.
Dobrý den,čtu vaši otázku a valím oči na diskuzi na téma svatba.Fandím Vám a gratuluju,v téhle době si moct naplánovat dítě,mít přítele který Vás miluje,to je víc než tu má polovina slečen.Je jedno jestli se vezmete nebo ne,každopádně Vám přeju hodně štěstí a doufám že toho pravého gynekologa najdete,já jsem v patnácti letech v ČB obcházela jednoho po druhém až jsem narazila na úžasnou lékařku ke které chodím dodnes přestože to mám 7hodin cesty ze školy a tři hodiny z domova,ale vyplatí se mi to.Myslím že je lepší taková zkušenost než rady,vytáhněte si z netu seznam gynekologů ve Vašem okolí a všechny obejděte,uvidíte který Vám bude nejjlépe vyhovovat,každý máme jiná kritéria.Přeji hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.