Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého gynekologa?

Od: martule* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu *hi*. S přítelem se chceme pokusit o miminko a tak bych se chtěla zaregistrovat na gynekologii v blízkosti bydliště. Nynější gynekologie mi nevyhovuje - sestřečka v ordinaci kouří a vše tam vypadá jak kdyby se tam zastavil čas ještě před válkou *ee*. Bude to moje první miminko, tak bych chtěla co nejlepší péči *houpy*. Nevíte někdo o šikovném, milém a ochotném gynekologovi, který přijímá pacientky? Jedná se o Prahu - Vysočany, Palmovka a okolí. Moc děkuji ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Ještě mě napadá, zkuste oslovit maminky na fórech: Modrykonik.cz; Rodina.cz; nebo emimino.cz. Tam jsou určitě některé z Prahy a možná by mohly poradit.

krkovicka*
hodnocení

0x
Bohužel nebydlím v té lokalitě.Zkuste si najít na netu obdobné zdrav.zařízení,oběhněte je a bez okolku se zeptejte sedících žen v čekárně.Nic za to nedáte.Už jen umístění nebo čekárna sama vás může trknout.Jen nevím do jaké díry to teď chodíte...No,já mam co říkat-můj gynekolog sleduje očkem hvězdnou bránu,teď kouká na wolkra chucka norise ;)

geomino
hodnocení

0x

S pritelem miminko - nebylo by lepsi si nejdrive toho pritele vzit? Ja jen, abyste pak toho nelitovala *zed* svobodnych maminek uz tu mame vice nez dost...

kecal

No to je fakt!Přítel si vás nechce vzít.
Proč asi?Protože je vyčůraný a říká si-co kdyby se někdy našla lepší?Jiné vysbětlení nemůže existovat.Budete moci říci to samé-co kdyby se našel lepší-až budete mít s ním dítě a on uteče za lepší?

martule*

Chtěla jsem poradit nějakého dobrého gynekologa a nechápu, co ten má společného se svatbou, která mimochodem bude příští týden.

cocinkamichalka*

Martule, mrkněte na www.znamylekar.cz - jsou tam názory pacientů, a někde i to, zda přijímají nové pacientky.

zelvickaveterinarka

Dobrý den,čtu vaši otázku a valím oči na diskuzi na téma svatba.Fandím Vám a gratuluju,v téhle době si moct naplánovat dítě,mít přítele který Vás miluje,to je víc než tu má polovina slečen.Je jedno jestli se vezmete nebo ne,každopádně Vám přeju hodně štěstí a doufám že toho pravého gynekologa najdete,já jsem v patnácti letech v ČB obcházela jednoho po druhém až jsem narazila na úžasnou lékařku ke které chodím dodnes přestože to mám 7hodin cesty ze školy a tři hodiny z domova,ale vyplatí se mi to.Myslím že je lepší taková zkušenost než rady,vytáhněte si z netu seznam gynekologů ve Vašem okolí a všechny obejděte,uvidíte který Vám bude nejjlépe vyhovovat,každý máme jiná kritéria.Přeji hodně štěstí!

martule*
hodnocení

Děkuji, milá odpověď, potěšila mě *hi*. I já Vám přeji hodně štěstí!

madelleine
hodnocení

0x

GynCentrum Hloubětín - máte to kousek a péče je vynikající. Všichni lékaři jsou tam výborní.

M.

martule*
hodnocení

Děkuji za rady a za pomoc *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]