Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Griovany buček

Od: verkamerka odpovědí: 2 změna:

Ahoj. O vikendu chceme grilovat žebra a buček. ma někdo zkušenosti? z takovou dobrotou..

Je třeba nejdřiv žebra povařit? a co buček? přimo na gril? nebo předem podusit,povařit?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

krkovicka*
hodnocení

0x
Bůček klasicky naložíme do sosu(marinády)nakrájený,den před grilování.Je dobré ho utěsnit igelitem,sáčkem,nebn rovnou zatavit.Pokuď máte el.grill je to jednoduší,pokuď klasický na brigetách s mřížkou tak dávame pod bůček ten alobalový tác co koupíte v sekci grilovaní v supermarketu.Pak aspoň nestéká tuk do ohniště(nepřipeče se),můžete ho podložit na hrubo nakrajenou cibulkou na půlku nebo kolečka.Žebírka v marinádě pečem na ohništi v alobalu(asi 20min?)tzv.podusíme a pak odstraníme alobal a zpečeme do zlatova.Nejlépe když je trochu pomažete medem,to je potom dobrota!

 

lidus*
hodnocení

0x

Žebra dám do marinády na jeden den a pak šup na gryl s poklopem, pokud je trochu ovaříte není to na škodu ale je to zbytečné. Bůček asi půl centimetrové plátky grylujeme na mramorovém kameni, na grylu to jde také ale z mramoru je lepší.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]