Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na suché ruce

Od: louvkon odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poslední dobou mám docela suché ruce. Trošku popraskané a jak mažu jak mažu tak po pár dnech jsou zase docela suché, Co stím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po pár dnech..tudíže jenemažeš..

Maž je denně či obden a hotovo...

Člověk není mladý věčně a věci časem nefungují tak jak bychom si přáli...

Moje mamina si maže ruce 2x denně..kdyby to nedělal má je popraskané ja z práce se solí v mrazáku...

hodnocení

0x

Je potřeba se maloučko plácnout přes kapsu a zakoupit krém na ruce. Mám s pokožkou na rukách problémy a tak jsem zkoušela a zkoušela a přišla jsem na to, že kromě Indulony, jejichž mastnota mi vadí, je potřeba zakopit krém, který je cenově něco pod stovku, nad 60 kč za malou tubu. Zn. Neutrogena, Dave, Nivea. Možná v lékárně mají něco víc. A maznout 2x až 3x denně. Nejlépe po každém nádobí, vytírání, pečlivějším umytí rukou. :D Jednu tubu mám v koupelně a jednu u křesla u telky. Tak aby byla po ruce. *palec*

martinxx1

nej lepsi je cerna mast nebo jak se taky rika,konopna

reta
hodnocení

0x

Také jsem měla problémy s vysoušením rukou. Hledala jsem krém který se nemastí hned se vstřebá a nenchává mastné fleky na papírech. Mě naprosto vyhovuje krém na ruce od Artistry je sice dražší, ale vydrží velmi dlouho. Pokud máte zájem o více informací napište mi na Email: 1alienka@seznam.cz

hodnocení

0x

Velmi se mi osvedcila Neutrogena podle norske receptury.Uz jsem to tu jednou popisovala,ze jsem chodila brigadu a stale ruce v saponatu,nechtel mi ruce zahojit nic a tohle do 3 dnu zabralo.

annyfi*
hodnocení

0x

mě na suché a popraskané ruce(po ekzému) zabíralo : mamazat na noc ruce bílou vazelínou-koupíte v lékárně, dát igelitové rukavice a na to bavlněné(ty co třeba nosí kuchaři na výdej). Ruce se zapaří a kůže je jak miminkovská :)) jen se ráno musíte umýt-zapařené ruce moc nevoní. Stačí i bez těch igelitových, pokud nemáte velké popraskaniny. Pomáhá i modrá indulona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]