Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poslední dobou mám docela suché ruce. Trošku popraskané a jak mažu jak mažu tak po pár dnech jsou zase docela suché, Co stím?
Je potřeba se maloučko plácnout přes kapsu a zakoupit krém na ruce. Mám s pokožkou na rukách problémy a tak jsem zkoušela a zkoušela a přišla jsem na to, že kromě Indulony, jejichž mastnota mi vadí, je potřeba zakopit krém, který je cenově něco pod stovku, nad 60 kč za malou tubu. Zn. Neutrogena, Dave, Nivea. Možná v lékárně mají něco víc. A maznout 2x až 3x denně. Nejlépe po každém nádobí, vytírání, pečlivějším umytí rukou. :D Jednu tubu mám v koupelně a jednu u křesla u telky. Tak aby byla po ruce.
mě na suché a popraskané ruce(po ekzému) zabíralo : mamazat na noc ruce bílou vazelínou-koupíte v lékárně, dát igelitové rukavice a na to bavlněné(ty co třeba nosí kuchaři na výdej). Ruce se zapaří a kůže je jak miminkovská ) jen se ráno musíte umýt-zapařené ruce moc nevoní. Stačí i bez těch igelitových, pokud nemáte velké popraskaniny. Pomáhá i modrá indulona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.