Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Planet nails

Od: crazim* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, našla jsem si stránku planet nails - chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás už od nich něco koupil např bonder a finish díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

morena*
hodnocení

0x

Kupovala jsem od nich velkou gelovou sadu (na Aukru) a myslím si že pro začátečnici nebo domácí nehtařinku je to v pohodě. Ovšem pro profesionály jsem neslyšela moc dobré ohlasy, že je to polská firma a ta kvalita není uplně excelentní - už taky ty ceny že jo :) Ale zase každýmu vyhovuje něco jinýho, je dobré koupit něco menšího a vyzkoušet. Pro inspiraci, já nyní nakupuji zde:

www.nail1.cz

martanek
hodnocení

0x

Já jsem si od nich pořídila celou startovací sadu i s lampou a jsem zatím spokojená. Jen ze štětců mi pomalu začíná slízat barva (původně jsou růžové). Gely v pohodě (mám jednofázový) a jsem s tím spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]