Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, pokud chci použít krabí tyčinky na salát, musím je nejdřív povařit, nebo jenom nechám rozmrznout?
Já jsem je nechávám dle návodu pouze rozmrazit. A protože máme rádi krabí pomazánku , dělávám ji často a bez problému. Když dělám pomazánku, nenechám je zcela rozmrznout - lépe se krájí. Prodávají krabí tyčinky i chlazené.
Našla jsem důkaz: recepty-salaty.cz/...
Krabí tyčinky necháme rozmrazit a nakrájíme na tenká kolečka.
doplněno 19.06.11 12:24:A ještě jedno povídání - sama jsem si rozšířila vědomosti: az-recepty.cz/...
Jsou výborné: ještě zmražené , sundat igelit a šup s nima do rozpáleného oleje, jako hranolky. Po osmažení je nechat okapat na ubrousku a posolit a posypat třeba grilovacím, nebo paprikou, čili atd...
Krabí tyčinky může pozřít opravdu jen dost hloupý člověk.Už jste si přečetla,co obsahují?Žádné maso z kraba,jen rybí maso a tuny chemických konzervantů,barviv,aby to osel kupoval,včetně rakovinotvorných a chemických ochucovadel.To je zdravější si koupit rybu a upect si ji.Je to bez syntetiky.
A že vy jste BIO člověk? Věřte tomu, že ta vaše zatracovaná chemie a rakovinotvorné látky jsou všude kolem nás. Krabí tyčinky jsou jen rybí maso, ne krabí - to je pravda. Ale je to fakt mňamka - salát s celerem, jablkem a citronovou šťávou, spojit lžící jogurtu nebo tatarky - vynikající, jedl to i můj děda, který se normálně ovoci a zelenině dost vyhýbá.
Takže prosím, zanechte urážek. Copak vás rodiče neučili, že o jídle se nemá takhle mluvit? A ještě k tomu BIO - víte, že pro přírodu je pěstování BIO potravin větší ekologická zátěž, než GMO nebo chemicky ošetřené plodiny? Všeho s mírou.
Omyl,bio člověk jsem jen nárazově.Ale mé IQ ještě není tak snížené,abych jedl rakovinu s ečkama se lživým a zavádějícím názvem místo toho,abych si koupil obyčejnou rybu bez eček a ještě levnější.
Rozmrazit a vynikající salátek, hlavně nevařit já dala kamarádce na salát co jí u nás chutnal recept ve snu by mě nenapadlo¨, že bude krabí tyčinky vařit až když volala, že má kaši.
Tyčinky nerozmrazené a v originálním balení vařím 5 minut. Po vychladnutí obal rozstříhnu a potom sundám folii z jednotlivých tyčinek. Nikdy se mi nerozvařily. Po této úpravě jsou chutnější při přípravě salátu s ananasem. Jak tu už někdo psal - na pánvi opečené na másle se zeleninou a zalité vejcem, to mám také ráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.