Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napařovací žehlička - jakou žehlící plochu?

Od: mana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den potřebuji poradit jakou si mám koupit napařovací žehličku.Myslím tím jakou by měla mít žehlící plochu.Jsou různé druhy a teď si jenom vybrat.

Všem děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Podívejte se na toto video. Je to test žehliček a mluví se tam i o žehlicích plochách :) Já mám Tefalku a jsem spokojená.

ceskatelevize.cz/...

pmat*
hodnocení

0x

Výbornou zkušenost máme s Philips IRON ELANCE 3000, plocha Careeza. Je to naše pátá žehlička a všechny předchozí převyšuje o hodně. Tahle plocha se povedla. Pořád čistá, pořád jako nová bez jakékoli údržby.

mana*
hodnocení

Díky všem za odpovědi.

Byla jsem se podívat v obchodě a bohužel o žehlící ploše Careeza neměla paní prodavačka ani tušení.

Ukazála mi žehlící plochu SAFÍROVOU a STEAM GLIDE.

Bohužel tuto vyfocenou plochu nemůžu najít na žádné internetové stránce, kde se prodávají žehličky.Prosím můžete mi někdo napsat jak plocha vypadá? I foto může být.

Děkuji Marie

lidus*
hodnocení

0x

Měla jsem Etu-nerez, mám Tefal-sklokeramika, obě dobré ale s Tefalkou se žehlí líp, líp klouže po látce a ještě se mi nestalo, že i když zapomenu a začne se lepit bylo na ní něco nalepené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]