Nejste přihlášen/a.
šlehačka je snadná-sebere se smetana, jogurt- zahřát mléko na 80C, nechat na 50C vychladnout přidat živou kulturu nebi jogurt já dávám Holandia na 2 l mléka 1 velkou, pak rozdělím so skleniček a v jogurtovači asi 2 h na 55C, zkoušela jsem i v troubě na 50C 2-3 h, můžete přisladit cukrem nebo medem-do jogurtovače zamíchám hned z trouby až je hotový.Tvaroh-zahřát mléko na 72 C nechat tak na 50C schládnout pak nechat v teple a jak zkysne tak přes plátýnko vymačkat tvaroh, nebo dát na urychlení kousek kůrky nebo tvarohu do mléka. Snad jsem napsala vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.