Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bradavičky na ní

Od: piskotek17* odpovědí: 19 změna:

Ahoj mám takový problém nedávno jsem zjistila že mám tam dole na ní takové malé nevím jak to nazvat bradavičky... když to ale nehtem utrhnu tak to nebolí jen velmi krvácí...strašně mě to štve jelikož nechci aby můj kluk to viděl a divil se co to je...nevíte z čeho by to mohlo být a jak se toho zbavit?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Já,dědek už jsem něco na světě viděl,tak problém trochu zlehčím vtipem.

Z gynekologie.

Pane doktore,mám mezi prstama na nohách nějaké bradavice!

a mezi kterýma prstama? děvče?

Pane doktore,mezi palcema!

JABRAKA

krkovicka*
hodnocení

0x
Znáš gynekologii?Chceš svého partnera nakazit?nebo si to roznést po celém těle,nebo dovnitř do pochvy?Bohužel to nevidím(holíš se?možná zarůstaní chloupků)koukni se tam zrcátkem a pak Gynekolog ti určí léčbu.Tak šup za ním,ať seš co nejdřív v pohodě.
lidus*

První co mě napadlo "znáš gynekologii". Není co dodat.

piskotek17*
hodnocení

je mi trapné jít za gynekologem s tímto problémem ...myslela jsem jestli už to náhodou někdo neměl ..

jsmestastni
kde je mate presne? A jakou maji barvu? Jsou kolem posevniho vchodu nebo mezi nim a ritnim otvorem? Maji belavou az telovou barvu?
krkovicka*
Ach.jo.Víš kdy ti má být trapně,až to tvůj amant zjistí.Pak se styď.
doplněno 13.06.11 17:30: Ten gynekolog tam nesedí jen tak.Vídí to dnes a denně.

piskotek17*
hodnocení

mám je kousek od pysků jsou normálně zbarvené jako kůže takže takové načervenalé ...

jsmestastni
hm, tak to taky muzou byt sexualne prenosny genitalni bradavice! neprojevi se hned, muze to byt od partnera klidne pred pul rokem a prdel to neni. muze se to rozrust, vlizt na delohu a je to az na rakovinu delozniho cipku. PTALA SES, JESTLI S TIM NEKDO ODSUD NEMA ZKUSENOST! DOUFEJ,ZE NEMA. O tom, ze to muze dostat tvuj soucasny partner nemluve. Takze sup k doktorovi! Muj nazor.
lidus*

diskuse.doktorka.cz/... Tak a šup, šup k lékaři.

martinaa*
hodnocení

0x

Nejspise jiz zminene genitalni bradavicky. Doufej, ze pritel take neni nakazeny, lecba je pomerne na dlouhy lokte. V zadnem pripade neodtrhavat, muzes si dovnist jeste zanest infekci. A svihej k doktorovi!

piskotek17*
hodnocení

Z vašich názorů mám docela STRACH ASI SI FAKT ZAJDU K TOMU DOKTOROVI ...

martinaa*

Ne asi fakt, ale urcite a co nejdrive! Sama jsem tam kvuli problemum s cipkem desetkrat rocne, a radeji tam pujdu jedenactkrat, nez aby jednou bylo neco spatne.

lally*
hodnocení

0x

Zadej si do vyhledávače Kondylomata a pak šupajdi na gynekologii. Je to pravděpodobně virové onemocnění pohlavně přenosné (papilomavirus) a není s tím žádná legrace.

piskotek17*
hodnocení

Tak jsem byla u gynekologa a v pondělí jdu na ten zákrok chirurgický...tak mi držte palce hlavně ať se mi to nevrátí ...

krkovicka*
No vidíš!Na to si každá žena má dávat pozor.Vše co se jí děje se spodkem.Hodně štěstí.Přeji zdárnou léčbu.

piskotek17*
hodnocení

tak jsem dnes byla na zákroku dělali mi to v narkozé která trvala 10minut ale ještě nemám vyhráno za 2 týdny jdu k doktorovi a jestli mi tam nějaké puchýřky zůstaly dají mi na to nějakou vodičku doktor říkal že se to může kdykoli vrátit...jen nechápu že když mě můj kluk nepodvedl ani já jeho tak jak sem to mohla dostat?

martinaa*

Jste si 100% jista jeho vernosti? Bradavicky jsou vysoce infekcni, mohla jste je klidne chytit na verejnem WC, v saune, ve sprse. Take Vas partner muze byt prenasec a tuto nakazu si mohl prinest z minuleho vztahu.

piskotek17*
hodnocení

S mým klukem jsme už 8měsíců myslím že kdyby to přinesl z předešlého vztahu tak bych to chytla už zpočátku ne až teť...ano jsem si 100% jistá jeho věrnosti. Je možné že jsem to chytila z té sauny nebo bazénu..rozhodně to není žádna sranda.

martinaa*

Infekce se vyvyji, mohla si pockat na oslabeny organismus a podobne:) Ale je velka pravdepodobnost nakazy na verejnych WC, sprse ci v saune. HIV, kapavka ani syfilis se takto chytnout neda, ale genitalni bradavice nebo chlamydie bohuzel ano:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]