Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problém nedávno jsem zjistila že mám tam dole na ní takové malé nevím jak to nazvat bradavičky... když to ale nehtem utrhnu tak to nebolí jen velmi krvácí...strašně mě to štve jelikož nechci aby můj kluk to viděl a divil se co to je...nevíte z čeho by to mohlo být a jak se toho zbavit?
je mi trapné jít za gynekologem s tímto problémem ...myslela jsem jestli už to náhodou někdo neměl ..
tak jsem dnes byla na zákroku dělali mi to v narkozé která trvala 10minut ale ještě nemám vyhráno za 2 týdny jdu k doktorovi a jestli mi tam nějaké puchýřky zůstaly dají mi na to nějakou vodičku doktor říkal že se to může kdykoli vrátit...jen nechápu že když mě můj kluk nepodvedl ani já jeho tak jak sem to mohla dostat?
S mým klukem jsme už 8měsíců myslím že kdyby to přinesl z předešlého vztahu tak bych to chytla už zpočátku ne až teť...ano jsem si 100% jistá jeho věrnosti. Je možné že jsem to chytila z té sauny nebo bazénu..rozhodně to není žádna sranda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.