Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem moc hubená?

Od: lucielucie* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Měřím 160cm a vážím 45Kg. (Je mi 14 let).Doma mi pořád říkají, že jsem děsně hubená, ale já ať sním, co sním, tak jsem pořád stejně hubená... Ráda bych připrala, ale prostě to nejde... Myslíte, že bych opravdu měla přibrat? ..A existují třeba nějaké léky, po kterých se dá prřibrat? Děkuji předem za šlušné odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Když svoje míry zadáš do vypocet.cz/..., zjistíš, je jde o podváhu. Na druhou stranu jsi v pubertě a to jsem byla kost i kůže, i když jsem jedla jako dřevorubec. :D Takže se omezuj se jen proto, aby ti nebylo špatně - když se nebudeš jídlu vyhýbat, tak se to časem určitě srovná, až se ti vytvoří ty ženské křivky (tím nemyslím jen prsa, ale i boky atp.). ;)

chlom
hodnocení

0x

Tak jak píše Tlapka.Puberta je děsné období. *smich* Člověk pořád na sobě vidí nějaké nedostatky. Na ztloustnutí je vždy dost času,protože hubne se pak velice těžko. Mě taky říkali ve čtrnácti,že jsem jako lunt. Nech to plavat.

hodnocení

0x

Puberta je obdobím nerovnoměrného vývoje - tělo neroste a nepřibírá plynule a stejnoměrně, ale ve skocích, takže se střídají obtobí "vytáhlosti" a období "plnosti". Netrap se tím, všechno se srovná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]