Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je toho plný internet, protože jsem se ocitla v situaci kdy potřebuji pomoc v boji s vetřelcem tak to chci zkusit, vlastně už užívám 3 x denně 1 lžičku.Nádor se má během 7-8 dní zmenšit. Má někdo tady s tímto osobní zkušenost?
Předem děkuji za sdělení a rady.
Jsem z rodiny, kam se podíváš, tam je rakovina. Mí rodiče, prarodiče, tety, stýcové, já. Říkala jsem si, že na takovéhle teoretizování vůbec nikdy nebudu reagovat. Ale musím! :D Trvalo rok, než jsem se z rakoviny vyhrabala já. Prošla jsem nesmírnou spoustou čekáren u specializovaných lékařů, postelemi v nemocnicích. Všude kolem byla spousta lidí, kteří vyprávěli své osudy, své zkušenosti, své poznatky. Takže by se i dalo říci, že vím dost věcí a vím svoje.
Moc by mě zajímalo, jestli byste, každý z vás, své dítě, svou maminku, sebe, léčili javorovým sirupem, hladovkou, citronem. Jééééžiši, co já jsem už slyšela za ptákoviny! Lítá po světě více bláznů, než si vůbec umíme představit! Jsou to teoretici, kteří mluví o nádorech. Ještě však žádný neviděli, nenahmatali, neshlédli rentgenový snímek, neviděli vzorek v mikroskopu. Mají jen utkvělou představu. A také dobré živobytí z provozování "léčitelství"
Moje rada? Udělejte si svačinku, vezměte si pití a běžte si sednout na dopoledne do čekárny před ordinacemi na onkologii. Třeba v Porubě na fakultce. Je tam taková spousta lidí, že si vás nikdo nevšimne. Tiše seďte a poslouchejte, co si lidé vyprávějí. Představte si tam své nejbližší. A pak rozdávejte rozumy o hladovce a jiné číčoviny. :D Shodou okolností mi dcera z Londýna přivezla javorový sirup. Bylo to v době, kdy jsem byla po operaci. Bylo to dobré, ale jinak naprd!
Soničko, moc vám budu držet palečky. Úplně všechny, ať z toho vylezete se zdravou kůží. Ale na vaší otázku vám nikdo nebude schopen odpovědět. Jak poznáte, zda se nádor zmenšil? Když ani specializovaná pracoviště nedokáží určit, bez vložení pod mikroskop, že to zhoubné je. A kolik toho v nádoru je. A jak je veliký, dokud není na světle? To prostě nejde poznat, že se zmenšil a že je pryč. Nikdy! Tyto buňky mohou už být a spát v úplně jiné části těla. Proto je chemoterapie, aby je všecky, mrchy, vybila. A já chci věřit, že u mě se to povedlo, ža chema zabila všechny. Vy důvěřujte doktorům, sbírejte síly, protože je budete potřebovcat. Nevěřte JPP-jedna paní povídala. Hodně štěstí a hodně sil a také hodně víry v uzdravení.
Babkazov, mluvíte mi z duše. Moje setra pracuje na onkologii a kdyby to bylo tak jednoduché, jako vyhladovět nádor, k čemu by takové oddělení bylo? Konkrétně případy jen s 40 denním pitím organismus tak vysílí, že další léčba není možná a je konec.
Paní zadavatelce přeji hodně sil a úspěšnou léčbu, oni ti doktoři dokáží spoustu takových případů vyléčit. Držím palce!
...ta soda se sirupen vám jistě neublíží, ale rozhodně je nejdůležitější co vám poví lékař.
dobrý den babko / asi je to nick/, tak jenom abych neurazila. Děkuji za osobní zkušenost s rakovinou a povzbudivá slova. Já samozřejmě podstoupím chemo a potom operaci, možná v opačném pořadí, podle toho jak dopadne histologie vzorků.S tou sodou a sirupem to zkouším, snad nic nepokazím. Podle doktorů je to asi metastázované ještě ani neví kde všude. Ten hlavní je hodně velký 7x8x7 cm na vaječnících, stupeň 4 ze 4. Vy píšete, že jste se vyléčila, to mě potěšilo. Ale třeba jste na tom nebyla tak blbě jako já. Jestli to není troufalé a chcete mně napsat něco víc jak probíhala chemo budu ráda, třeba do vnitřní pošty. Nebo na můj email, ale nevím jestli ho sem můžu vložit, no zkusím to.
sonja.adamcova@seznam.cz
Děkuji a přeji pěkný den
Soňa
Soňo, hlavně nikdy neztrácejte naději, protože ta žije vždy! A pokud budete věřit, tak máte šanci se uzdravit, byť by proznózy byly sebehorší!
Mojí mamince diagnostikovali rakovinu vaječníku ve IV. stádiu před rokem a půl. Měla mnohočetné metastáze na játrech a v uzlinách. Prognóza lékařů: pozdní diagnostika (původně půlroční léčba zánětu žaludku, neskutečné bolesti - nakonec od jater), operace nemá význam, zbývají poslední týdny života. Přesto byla nasezena chemoterapie, první série vůbec nezabrala, nádory se zvětšily. Opětovný verdikt lékaře - proti tomuto nic nezmůžeme. Ale nasadili jinou chemo a světe div se! Zabrala a operace byla po půl roce možná.
Po dalších, cca 10 chemo zmizeli nádory na játrech, ani ablace nebyla nutná.
Dnes je maminka sice v invalidním důchodu, ač je unavenější s přehledem zvládá běžný život.
A to jsem jí ještě před rokem v hlavě pohřbívala! Věřila jsem lékařům, že jí může pomoci jen zázrak - a ten se stal! Ani nemusela jíst javorový sirup se sodou, Ovosan nebo podobné komerční preparáty. Ale věřila a celá naše rodina věřila s ní! A to je základ úspěchu!
VÝBORNĚ "babko"!. Já už jsem začala ztrácet naději v lidský rozum.
Ono když jde o bolavé koleno, tak "léčitel" asi "zabere"... Ale v případě težké a smrtelné nemoci, je naprosto nezodpovědné radit javorový sirup, hladovku a léčitele. Mělo by toto počínání být trestné, neboť zoufalí lidé jsou schopni věřit na "zázraky" a tím pádem mohou svou zdravotní situaci tragicky zanedbat a zhoršit.
Snad bude tazatelka natolik rozumná, aby si zde ze všech odpovědí vybrala ty, které jí neublíží. I já držím palce, i když vím, že to je jen taková slovní a v nemoci samé, nepomáhající podpora.
Dobrý den, nedávné opakovali na ČT 2 pořad s pánem, který měl nádor, přesně nevím jaký, a uzdravil se díky striktnímu dodržení Breussovy diety, je to hladovka, která spočívá ve 40 denním dodržení pití pouze ovoc. šťáv.Zadejte si ne internetu do vyhledavání Breussova metoda hladovky a ono se vám zobrazí, jak postupovat.Dívala jsem se na ten pořad se zatajeným dechem a nevěřila jsem , jak to je možné...
"Věř a víra tvá tě uzdraví" je velmi mocná metoda. Otázkou ale je jak by ten pán reagoval, pokud by stejnou víru a důvěru vložil do rukou klasické medicíny. Pravděpodobně by to dopadlo také úspěšně. A bylo by to spíš pravděpodobné, protože týrat nemocný organismus 40 denní hladovkou ve velmi hloupý nápad!
Ten pán se léčil oběma způsoby, neléčil se sám doma, ale konzultoval vše s lékařem.Po těch 40 dnech hladovky mu lékař oznámil, že nádor se zmenšil a pak i ztratil.Ten pán byl už starší,architekt z Liberce, jiné podrobnosti už si nepamatuji...Nebyl to první případ, o kterém jsem slyšela a pokud to u někoho zafunguje , nevím, proč by to nestálo za to tuto metodu vyzkoušet.
Chci ještě doplnit: v pořadu 13. komnata na ČT 1 byl herec Juraj Herz a vyprávěl příběh jeho syna, který rakovinou onemocněl a jeho matka mu pomáhala při té 40 denní kůře pití šťáv a syn se uzdravil.Můžete si ten pořad prohlédnout v archívu televize, pokud ho tam mají...
Protože by si mohl způsobit daleko větší problémy tím, že by uvěřil v něco, co by jeho chorobu neléčilo. Já tyto metody považuji za vrchol nezodpovědnosti vůči lidskému utrpení. Chápu, že těžce nemocní lidé se chytají každého stébla, ve víře, že se uzdraví a tím svou zdravotní situaci ještě zhorší. Moje kamarádka odvezla svou maminku k léčitteli do kostela, tam se její vysláblá matka zhroutila, léčitel běhal kolem, byli u toho i jiní lidé s vyvalenýma očima a sledovali dění. On třepal rukama a odháněl zlé mocnosti, maminku skoro bezvládnou naložili do auta, kamarádka ji odvezla domů.Maminka měla rakovinu, dnes je tomu dva měsíce co ji pohřbila. Lidi, já Vás prosím, vezměte rozum do hrsti.
Tak pokud ji vzal k někomu, kdo kolem ní mával rukama a odháněl zlé duchy, tak to je bohužel zcela jasné. Já mám ovšem s naší známou - léčitelkou vynikající zkušenosti, stejně tak spoustu mých známých, kteří za ní chodí, mnohým jsem ji i doporučila. Táta od známého, 69 let, také rakovina (velmi rozlezlá), nemohl se skoro hýbat ani mluvit. Na vlastní oči jsem viděla, jak ten člověk přijel domů, vzl sekeru a šel naštípat dřevo. Rakovinu se porazit nepodařilo, ale žil ještě pár let, přitom mu lékaři dávali pouze týdny.
Uznávám ovšem, že spousta "léčitelů" se za to jen vydává a jsou o peníze tahající šarlatáni. Kdo však neviděl výsledky skutečného léčitele, nejspíš neuvěří.
Rukama nemával hned. Napřed začal s klasikou. Přikládání rukou a mumlání nějakých formulí a dokonce "zjistil", kde je v jejím těle ohnisko nemoci. Na to se soustředil. A vyprávěl, jak v tom momentě přímo cítí sílu kterou do paní vkládá... To samozřejmě trvalo nějakou dobu. Vůbec neodhadl vážnost situace a paní se začala na židli hroutit a pozbývala vědomí. To ho vyděsilo a tak začal s tím máváním rukama a odhánění zlých mocnostostí... Prostě byl hrůzou bez sebe, že mu paní na židli zemře před očima diváků. Já nepopírám, že je to na každém z nás, ten "léčitel" nikoho násilím na své pofidérní seance netahal.lidé tam chodí dobrovolně. On tké nikomu zase až tak moc neublíží, pokud se nejedná o vážnou nemoc.
A je mi líto, skutečně jsem neviděla opravdového léčitele. A abych pravdu řekla, viděla jsem ve svém životě jen jednu tuto osobu v akci. Donutila mne k tomu moje maminka a to už je dobrých dvacet let. Ale to, co jsem viděla na vlastní oči, mi stačilo nadosmrti. Ale uznávám, že je to velice populární, zrovna tak, jako výklad karet, čtení budoucnosti podle barviček, mechanické psaní a tak dál a dál... Ono toho je strašně moc.
A ještě, ta maminka mé kamarádky, také měla zemřít podle lékařů už rok před svou skutečnou smrtí. Také jí dávali několik týdnů, ale nakonec tady byla několik měsíců.
Ta hladovka funguje prý nějak na principu,že tělo ten nádor neuživí a on zajde.Setkala jsem se před lety v čekárně s pánem,který se takto vyléčil.Ty výtažky z ovoce si nechal posílat myslím ze Švýcarska.
Ano, v tom pořadu ten pán také nechal nádor vyhladovět a protože údajně, pokud nádor nedostává živočišné látky z potravy,tak nemá z čeho žít a reaguje tím, že se bu´d ztratí nebo odumře...Kdysi dávno, asi před 20 lety, jsem četla i o lékaři, myslím , že byl z Plzně, a ten byl velkým průkopníkem metody podvazování nádorů.Nejprve to zkoušel na prasetech a pak to použil inkognito i na pár pacientech.Ale prý tato metoda nebyla nikdy legálně uznána a po smrti tohoto lékaře- průkopníka už se k této metodě asi nikdo nevrátil, alespoň jsem o tom nikde nečetla apod.Jsem laik a ne lékař, ale fascinovalo mě to...
doplněno 18.02.13 13:20:Ta metoda podvázání se jmenuje Foltýnova metoda a údajně ji min. zdravotnictví zakázalo používat...Je otázka PROČ.
Ale pomohla už někomu od popisovaného problému, jen ta soda a javorový sirup?A bez te hladovky(diety),to je zajimavý dotaz možna by to rádo vědělo vice lidi.
Osobní zkušenost s tím nemám, ale dohledala jsem nějaké informace.
Zmíněný zázračný účinek nemá mít javorový sirup (ten je jenom jakýmsi zprostředkovatelem), ale bikarbonát sodný - jedlá soda. Soda se má kupovat v lékárně, v jiné může být přimíchán hliník, pak by se výsledek nemusel dostavit.
Poměr má být 2 díly javorového sirupu a jeden díl sody - zahřívat asi na 40°C. Účinek má spočívat v tom, že rakovinné buňky pohltí javorový sirup, a následně soda změní jejich PH, takže odumřou.
No, nejsem lékař, takže se k tomu z lékařského hlediska nevyjádřím. Ale pokud se člověk nespolehne pouze na zázračnou metodu (bude-li člověk dále pokračovat v klasické léčbě), nemůže asi nic moc zkazit.
Ještě musím reagovat: hodně se píše o tom, jaký vliv má na lidský organizmus hodnota pH v těle a určitě na tom něco je, protože chemické pochody v těle jsou příčinou nemocí.Takže i na té hladovce i na tom sirupu něco bude...
Aha, takže kyselé ovocné šťávy (nejlépe se spoustou vitamínu C, tedy kyseliny, že) jsou zásaditou stravou... Kyselé zelí (které má tu kyselost v názvu, kristova noho!) proti rakovině... protože funguje zásaditost. To je tak nádherně logické, že pan Spock se může jít zahrabat :D :D :D
claire
Jééžkovy voči, co v téhle diskuzi jsem se dozvěděla za hovadiny hovadské! To bych vůbec nevěřila, že ve 21. století se někdo nechá masírovat nijak podloženými pseudovýzkumy a názory laiků a prospěchářů, které jsou akorát tak na palici! A v tak šílené záležitosti, jako je rakovina. Až někdo z vás, kdo prosazujete tyhle zhůvěřilosti, nebo z vašich blízkých objeví bulku, doporučte mu to, co doporučujete paní, kterou neznáte a tedy vám k srdci nepřirostla. A také o jejichž osudu nebudete nic vědět.
Tuto šílenou diskuzi opouštím a už se k ní nikdy nebudu vracet.
Bohužel, takových "rad"je plný internet. A právě díky jejich dostupnosti jim i plno lidí věří. A za klasickou medicínou vidí jen konspiraci farmaceutických firem, kterým jde jen o zisk. Divím se že se tu ještě neobjevilo že vlastně i samotná rakovina je moderní vynález vzniklý díky očkování - i takové koniny jsem už viděl...
.
"Krásná"ukázka je tohle, tam někdo zcela vážně tvrdí že hladovka je základ zdravého života a s trochou snahy ani jíst člověk nepotřebuje: ac24.cz/...
Když si tohle člověk přečtě tak už ho nezaskočí nic a přestane mít pocit, že "tomuhle někdo ve 21. století může věřit"
Ačkoli nevím, zda to pomůže proti rakovině... ano, jsou zásadité.
Přečtěte si zde zelene-zdravicko.cz/... Chuť (nebo název) nemá ani zbla společného se zásaditostí
To se mi líbí: "Proč jsme stále nemocní a předčasně umíráme? Odpověď vás možná překvapí _ překyselení. Překyselení organizmu je dnes jednou z nejnebezpečnějších civilizačních chorob"
Autorka nějak zapomenula, že to její "přesčasné umírání"nějak nesouhlasí s neustále se prodlužující délkou lidského života. Co by lidé před 200 - 500 lety dali za to, aby "předčasně umírali"ve věku kterého se dožíváme teď.
To máte pravdu, ale na jaké nemoci tehdy umírali? Určitě neměl každý třetí člověk rakovinu jako dnes, ale umírali na banální nemoci, které dnes léčíme běžně.Tehdy hubil mor, infekce ze špatné hygieny apod...
Stirečku, a Vy jste prodělal rakovinu? Vy mluvíte z vlastních zkušeností? Vy jste opravdu štávami dokázal zničit zhoubný postup této nemoci? Já Vám nevím, ale kdyby to bylo tak jednoduché, tak by přece nikdo rakovinou ani netrpěl. Odšťavňovače jsou dávnou a běžnou domácí součástí miliard lidí a ti všichni ty vymačkané citrusy, nebo jiné domácí šťávy třeba i zeleninové, pijí. A přece se zde bavíme o nemoci, která zabíjí...
Ono to tak jednoduché není. Já ovšem nepopírám, že je velice důležité jak a co konzumujeme, v tom máte pravdu. Ale to je věc jiná.
Internet má bohužel jednu špatnou vlastnost, a to je ta, že si na něm může psát kdo chce a co chce. Pokud se podíváte na zmíněné články, kterých je plný net, tak uvidíte kolem textu spoustu reklamních proužků. A o to jde. Nalákat co nejvíc lidí. Bohužel autoři se neštítí parazitovat ani na nemocných rakovinou.
Dobrý den. Já si dovolím přidat jeden odkaz na diskuzi, která zde proběhla loni. Jen pro zajímavost...Pravda je, že když je člověk v zoufalé situaci, chytá se a upne ke každé naději... Je ochoten vyzkoušet všechno..Důležitým faktorem je, aby si člověk udržel víru a byl psychicky na tom co možná nejlépe. Špatná psychika dokáže zhatit a zhoršit mnohé úsilí. tím rozhodně nechci zlehčovat zákeřnou nemoc u nikoho, těžko se s tím bojuje, to vím...Soni, moc Vám držím palce...
Nechci chytračit jako mnozí jiní, ale přečtěte si něco o vlivu histaminu, který je obsažen v mase, na lidský organizmus a co v těle způsobuje.dost věcí je o životosprávě a životním prostředí...
jen doplním pro nevěřící tomáše
další zaručená rostlina proti rakovině je ANONA OSTNITÁ - 10 000X účinější než CHEMOTERAPIE a bez vedlejších účinků!
Proč se nevyrábí výtažek, netřeba komentovat. Je to přírodní produkt a nikdo jej nemůže patentovat, tudíž bez finančního zisku.
Pro petr123: ano je známo, že afričané se nedožívají tolik, co evropané, ale to nemá s nemocností co dělat. Třeba Nigérie je nejbohatší stát, co se ropy a plynu týče, přesto tam panuje 90% lidí v chudobě bez základních lidských potřeb jako je alespoň čistá pitná voda. Ti bohatí ty chudé mezi sebe nepustí. Takže žádná hygiena, životní prostředí je poškozené těžbou. Vzduch je zamořený tím, jak se spalují plyny při těžbě ropy i přesto, že už je to dávno zakázáno.
doplněno 21.02.13 10:22:Ještě dodám...
měli by si to přečíst hlavně ti obodovaní, aby věděli, proč jim doktoři neřekli pravdu.
a tady je to, o čem by to být mělo
Díky, já si myslím, že kdybychom jako lidé spoustu věcí okoukali např. od zvířat, která mají svo zásady. pravidla a životní styl daný přírodou, tak by bylo určitě méně nemocných lidí.Zvíře se nažere a v klidu tráví, my děláme pravý opak, přežereme se, splácáme páté přes deváté, pak nám to v těch střevech bublá a hnije a kvasí a pak ve stresu honem někam za něčím spěcháme, večer nemůžeme usnout, protože se stresujeme, co bude zítra a tak to jde pořád dokola...Plně s Vámi souhlasím, protože v některých druzích nemocí jsme první na světě a to není bez příčiny ve srovnání např. právě s těmi Afričany...
doplněno 21.02.13 12:20:A ani to vlastně nemusíme odkoukávat od zvířat, stačí si uvědomt, co jedli naše babičky dědové, jen brambory, zelí, česnek, cibuli, to, co měli na zahrádce.Maso měli někteří možná jen v neděli.A určitě nebyli tak nemocní jako my dnes.A žili sice chudě, ale ne ve stresu.
Už za doby našich prababiček a pra-prababiček (prostě před více jak 100 lety) byla rakovina známá jako rozšířená a hlavně zákeřná nemoc. Není to nic, co by se objevilo za posledních 50 let.
Na druhou stranu od té doby ale hromady velmi zákeřných nemocí už neznáme...
Jistěže ne, protože se jí většina lidí nedožila. Zemřela dřív na něco jiného. Průměrný věk na začátku 20. století byl 55 let.
doplněno 21.02.13 14:11:A to je celosvětové číslo. U nás to bylo ještě méně. Navíc byla velká smrtost dětí a mladých lidí v období před prahem dospělosti. Když řeknete A, musí taky říct i B.
Bohužel, dočetl jsem to jenom sem "...Tyto a další léčby jsou většinou provázeny nulovými nebo velmi nízkými náklady, což se projevuje v nízkých platech samotných léčitelů a nízkém obratu celého léčitelského průmyslu."
.
Dál už to bohužel nešlo, smíchy jsem neviděl. Tak příště až půjdete k léčiteli mu dejte klidně o dalších X tisíc více aby chudáci tak netrpěli.
Plně souhlasím, příčinou úmrtí lidí v těchto zemích je nař. nedostatek pitné vody, špatná hygiena, chudoba, nedostupnost léčit např. záněty zubů, slep.střeva.Nemaj možnost léčit banální nemoce jako my zde v Evropě...
To co píšete je blábol, že větší není, jak jste na to přišel?! Kdyby byla ta rostlina tak účinná, už dávno by se jí farmakologické firmy chytily a vyráběly po by po výzkumu léky ve velkém, a klidně za pořádné peníze jako ty dnešní. Není jediný důvod proč ne, pokud nepoškozuje organismus a léčí...udělájí se studie a je hotovo. Nesmíte všemu věřit co píší na netu, víte?
Myslíte, že jsou firmy vyrábějící léky na rakovinu zvědavé na to, aby jim zisky vzal někdo jiný.Jste úplně mimi mísu a asi neznáte slovo konkurence a zisk, které vládnou dnešním světem...Proto se toho nikdo zatím nechytil..
Já jsem taky někde četla,že soda likviduje rakovinové buňky,nevím sice jak to funguje,ale jak se říká,,na každém šprochu je pravdy trochu,,Držím palce,ať už pomůže cokoliv!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.