Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eclaran a Zineryt- zkusenosti s lecbou akne

Od: someone* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,je mi 16 let a vim,ze je akne v puberte normalni,ale chtel bych s tim zacit neco delat.Pravdeposobne je to taky tim,ze uz nejakou dobu posiluji - na netu jsem nasel primo oduvodneni ,neco kvuli zvysene produkci testosteronu,ale jsem na mobilu tak to hledat nebudu.Jsem jeste docela rad,ze to akne se mi objevuje jen na hrudi a zadech,i kdyz to taky v tehleh hicech moc pekny.
Asi mesic zkousim uzivat Biosil (Zinek a dalsi) a take jsem zkousel Zinavit 600 a ucinky zadne,mozna ze se to dokonce zhorsilo.Na doporuceni kamarada,ktery s tim mel driv mnohem vetsi problemy si chci koupit bud Eclaran 10 nebo Zineryt.Chtel bych vas pozadat o pripadne zkusenosti s temito vyrobky.
Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pokud vím, Zineryt je antibiotikum a je vázán pouze na předpis lékaře. Mám vyzkoušeno a opravdu pomáhá. Protože je to ale antibiotikum, nedoporučuje se užívání více jak 2x do roka (balení se po smíchání může používat 30 dnů). A samozřejmě je to o pravidelnosti užívání (ráno, večer) a také hygieně. Zajděte za doktorem nebo přímo na kožní - napíšou vám to.

terezinaa*
hodnocení

0x

Zineryt je hodně dobrý, pomáhá.. Mi ho kožařka předepsala 2x po sobě, bez jakýchkoliv problémů.. Pleť se mi až nečekaně rychle zlepšila:).. Za zkoušku to stojí

kamila*
hodnocení

0x

Mě tedy akné trápilo taky hodně dlouho a Zineryt mi kožní předepsala taky, bohužel zabralo jen na nějaký čas (a ne nějak zázračně) a potom si na něj tělo zvyklo a akné se začalo tvořit znovu.
Co pomohlo mně, byl Eryfluid - vodička, kterou si potíráš jednou denně obličej a po ní jsem měla pusu hezkou :)
Tak hodně štěstí, ať se toho zbavíš

lily1
hodnocení

0x

Ahoj, já mám zkušenosti se zyneritem i s Eclaranem 5-ten je slabší než ta desítka. Obojí je na předpis, ale obojí mi hrozně moc pomohlo, Eclaran sice hodně vysušuje pleť, ale funguje úžasně. Někdo si stěžuje, že po nějaké době přestal fungovat, ale mě se to nestalo-užívala jsem ho opravdu dlouho a pleť jsem měla o 100% lepší. Takže určitě vyzkoušej, ale musí ti to napsat dermatolog. Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]