Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skin scrubber x mikrodermabraze

Od: terezaz* odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny,

ráda bych se zeptala či má někdo zkušenosti s čištěním pleti ultrazvukovou špachtlí /skin scrubber/ nebo mikrodermabrazí. Jde mi o likvidaci ucpaných pórů, vyzkoušela sem už co se dalo od domacích receptů, přes lékárny a doktory až po kosmetičky kde každá další byla horší než ta předchozí a všechno bezvýsledně. Teď u nás otevřeli kosmetiku která tyto služby nabízí,tak mě to celkem láká, jen bych nechtěla opět investovat peníze a iluze do něčeho z čeho budu zklamaná, jestli mi někdo poradí jaké má s tímto zkušenosti budu ráda.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste samohřejivou masku z drogerie od garnier, stojí 39 kč. Kamarádka na té mikrodermabázi byla v lázních, ale žádný zázrak...musí se na to chodit pravidelně, jinak to je na nic. Pleť pravidelně ráno a večer důkladně čistěte, hlavně dobře odličte. Tu masku si dejte 2 krát týdně a uvidíte, že po měsíci se póry hodně zlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]