Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký depilační krém byste mi poradily, aby byl schopen odstranit chlupy z břicha, hrudi, noh apod.? A zároveň byl šetrný vůči pokožce. Pokud možno v cenové relaci od 70 do 130 kč. A zároveň bych chtěl poprosit o vysvětlení, jak depilační krém vůbec funguje? Chloupky "rozleptává? Bere chloupky i s kořínky? "
Děkuji.
Chlape, co bych dala za chlupy na hrudi mého muže... No ale proti gustu žádný dišputát, takže
i když to nesplňuje požadované cenové rozmezí, ale asi nevíte, kolik co dnes stojí...
ten je ještě dražší , no a ještě jeden:
Já osobně bych dala přednost hebké srsti.
Depilační krém naruší keratin, což je nerozpustná bílkovina, jíž jsou chlupy (a nehty) tvořeny. S kořínky neudělá nic, chlupy opět vyrostou.
No vzhledem k tomu, že jsem chlupatý jak medvěd, včetně zad (dnes již chlupy v módě nejsou) a jezdím na kole, holit se musím, neboť se v těch elastickejch dresech nedá vydržet se srstí.
Jinak děkuji.
Chlape, máte z toho nějaké psychické trauma?Nebo se toho chcete jen zbavit pro modu?Nebo to vadí vaší ženě,přítelkyni?Promyslete si to!Nevím jakou trvanlivost depilační krémy mají,ale chtěl by jste strávit několik hodin depilací?A do ted vám to nevadilo?A kdo by vám to dělal na těch zádech?No a co se té ceny týče,tak nejlevnější bude to asi nechat tak jak to je.některé ženy mají rády ochlupení.Moje snacha synovi dělá na hrudi malé copánky.Řekl bych, že si jen s tím přiděláte zbytečné starosti a strávíte na tom mnoho hodin a navíc se stále budete sledovat zda náhodou již zase nerostou,potom se to může opravdu zvrtnout v trauma.Chápu,že asi v létě je to horší,ale tak to máte no a co .V zimě aspon ušetříte za spodní prádlo. To není výsměch,ale jen to chce najít také něco pozitivního.Žil jste s tím doted,tak to nechte tak.Popřemýšlejte.Napište si na papír pro a proti.A pod každým si odpovězte a co bude převažovat,tak proto se rozhodněte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.