Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Sice jsem si všimla v někým nedávno položené otázce, že je tu mnoho odpůrců piercingu, ale přesto to zkusím. Piercing do pupíku jsem si nechala píchnout na střední, může to být tak 6-7 let, ale pár let už ho nenosím, jednou jsem ho totiž na zimu vyndala a otvor se zmenšil. Dnes dírkou s přehledem prostrčím jehlu či běžnou náušnici, ale ozdobu do pupíku už ne. Píchat si do toho podruhé samozřejmě nenechám. Myslíte, že by šla něčím nenásilně roztáhnout? Díky
To už mě taky na vteřinku napadlo - nevím, možná existují různé druhy, ale já jsem doposud viděla jen ty šíleně barevné tlusté šneky a to se nehodí Nebo myslíte, že v tetovacím studiu by se dalo něco vhodného sehnat? Taky aby to tam nepřekáželo...
Ja myslela jen to jednoduche kolecko Ktere je hladke a nikde by nemelo trcet, ale v uchu, nevim, jak v pupiku. Ale urcite se prodavaji ruzne tluste piercingy do pupku, treba narazite na tak tenky, ze se tam vejde
A nevložila byste prosím odkaz, jaké kolečko přibližně máte na mysli? A s tou tloušťkou piercingů - nemyslím si, že existují různě tlusté, ale co já vím, musím to zjistit!
Tak koukám po netu a vidím, že existují falešné roztahováky. Nic pro mě, samozřejmě, ale přijde mi to děsně vtipný
tak já bych tam strčila cokoliv, co je jen o něco tlustší než dírka. teda na čas, než se dírka roztáhne do požadované velikosti. budete muset vydržet nosit v pupíku něco, co není naušnicí, ale co spolehlivě roztáhne. jo a samozřejmě desinfekce - snad nemusím připomínat...
To mě napadlo, jenže co? Z estetického hlediska mě to netrápí, krátká trička stejně moc nenosím, ale je potřeba, aby to tam při pohybu nepřekáželo, nezachytávalo se za tričko a tak. Asi jsem si vymyslela hloupost. To, co se tam vejde, dírku neroztáhne, a to, co by roztáhlo, to tam nedostanu
Možná bych se měla zeptat v nějakém tom studiu, jestli by neměli radu či přímo řešení, pokud se mnou tedy nevyrazí dveře
Tedy to jsou slova,píchat,roztáhnout otvor.Slečno jestli jste to vy u toho příspěvku,tak ten otvor zalepte vteřinovým lepidlem a nechte to být.Jste krásná i bez těch nesmyslných ozdob.
Já jsem myslela, když už jsem jednou podstoupila ten mord... a víte, jak je to pěkné na opáleném těle?
No jo, možná se toho už vzdám. Jinak z té mikrofotky je asi máloco poznat, ale děkuju
napadlo mě zkusit tam vrazit bužírku. je to taková plastová dutá trubička a dá se i spojit. snad by vadit neměla. ale nevím, jak tenká je ta vaše stará dírka...
Hodně tenká. Vejde se mi tam nanejvýš kanc. svorka o průměru asi tak 0.8 mm :D Na netu jsem zahlédla i piercingy o průměru 1 mm, menší už asi nejsou, ale ani to by tam zřejmě nešlo. Zkusím si ještě popřemýšlet
Vzal jsem si lupu!je toNo skusím to navrhnou moji bábi,když je to na opáleném těle pěkné.Ale jestli mě vyhodí ,tak přijdu k vám,jů?
platí pro imsorry
Tipuji, že vaše babička již nevystavuje své bříško tolik na odiv, ale radši jí to nenabízejte, když je tu riziko vašeho vystěhování
Jo pardon, už jsem pochopila :D
No tak krásná žena a ona by mě již nechtěla.Ale víte,že pupík bylo vaše pouto s maminkou?A jednou,až budete chtít mít bejby,tak to stejně budete muset dát pryč.Tak to nechte být.Zkuste se bez toho obejít.
Však já se bez toho obejdu, jen jsem to chtěla zkusit, o nic životně důležitého samozřejmě nejde Máte pravdu, až budu čekat, stejně to vyndám.
Imsorry, mám taky piersing v pupíku. Ve Vaší situaci bych si vzala prostě pirsing do pupku, normální, napařila se ve vaně, pořádně promazala pupek olejíčkem a nacpala to tam. Však pomocí olejíčku se vlezla všelijaká věc do menšího prostoru.
Když to máte zarostlé, tak o nic nejde, je to jenom kůže a ta je co? Elastická.
Imsorry, když Vám poprvé píchali dírku, tak to nebylo taky jehlou tlustou jako je piersing. Normálně si namastěte prsty, žmoulejte tu dírku a pak ho tam vražte. Nedělám si srandu, já bych to tak udělala.
A ve které fázi má přijít ta desinfekce, jak na mě apelovala ewka69?
Možná bude zbytečná, vidím to na nechtěné Harakiri...
doplněno 08.06.11 15:17:To "nechtěné" se mi tam moc nelíbí, spíš bych použila "neplánované"
Mařenko, vám asi slovo "nenásilně" nic neříká, že?!
(dělám si legraci, děkuji, vyzkouším, i když bojím)
No, desinfekci v případě, že by tekla krev. Ale já si myslím, že nepoteče, vždyť dírku máte.
Legraci... já jsem asi mimozemšťan, když mi kamarádka propichovala pupík tak mi nadávala, ať se laskavě přestanu smát, protože klepu s břichem. Abyste si nemyslela, že Vás navádím k Harakiri. Jak je velká hlavička dítěte a jak velký ten otvor, kterým proleze? Mě díky tomu, že si doktor namočil ruce do vazelíny skoro po loket ani nemuseli nastříhnout.
Mazal, roztahoval, mazal, roztahoval...
Prostě tlustý do tenkejc, jak říká lidová moudrost.
Jinak jsem si vzpomněl že do uší po propíchnutí se navlékla nit s několika uzlíku a každý den se jeden protáhl. To mělo ovšem jiný účel, šlo o to, aby otvor při hofení nezarostl. (A stejně se to snad už nedělá, rovnou se toam dá stříbrné náušnice, ne? To víte, já s tím osobní zkušenosti nemám.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.