Nejste přihlášen/a.
Martí je to tak musíš se s tím smířit. Jsou prostě typy které nemají dostatek kožního barviva(melanin) a každý ví, že právě ono nám pomáhá se vypořádat s nebezpečným zářením. Zkrátka patříš právě k těmto"nešťastníkům". Nezbyde ti než o sebe vážně pečovat a dělat vše pro to, aby tvá pokožka byla ce nejvíce ochráněna. Čili opalovat se pozvolna ono solarium je skvělý nápad. Dbát o sebe njrůznějšími faktory. Také po opalování dopřát své pokožce krásný odpočinek. Mám na mysli nejaký regenerační krém. Nic jiného se asi dělat nedá. Myslím, že alespoň mě top pomáhá. Není také naškodu zajít na konzultaci ke svému dermatologovi.
Ahoj Mirko,
mám stejný problém-jsem bílá jako stěna...
Řeším to tak,že chodím do solária,i když je i celkem nákladné,plní svou funkci...
Řeším to tak i v zimě a někdy se směji tomu,jak mi to holky obdivují a"závidí".
Také používám tmavší make-up...myslím k opálení)
Dále se oblékám do růžových a červených barev,když se nenalíčím...
Tak není tolik vidět moje bledost...zkus to...
Každopádně z toho nebuď smutná-dříve se se světlá plet upřednostňovala,i když někdy je to k naštvání,viď?
vsechny tyhle doplnky jsou v podstate o tom samem. Jde o Beta karoten (provit. vit A), aby se pokozka lepe pigmentovala. Ale chce to brat dostatecne dlouho predem, aby se v tele trosku nastradalo a nefunguje to nijak zazracne.
Rozdil tam je, normalni clovek drive zhnedne a dele mu to vydrzi. Tezko rici jak moc zapusobi u nekoho, kdo mam problem s opalovanim. Kazdopadne to za zkousku stoji.
nikdo,
to vyste psal, ze ma jist LifePak od PHARMANEX! Protoze potom by vedela, jak na tom je diky moznosti zerit si skore antioxydantu v tele pomoci BioPhotonic Scanneru
Tak to se teď musím al bunda zastat. Na tom, že napsal jezte LIFEPAK, není nic špatného, protože jsme na Poraďte, tak radí!
Inteligentního člověka napadne vložit toto slovo do vyhledávače, a zjistí si, co potřebuje. Kromě toho, napsal jen LIFEPAK, a ne LifePak od Pharmanex! A v tom je velký rozdíl, když už tak hovoříme o tom, kdo si dělá reklamu, a kdo ne!
A Ty jsi navíc ještě porušil(a) pravidlo tím, že jsi do svého příspěvku reklamu vložil(a)
Věřím tomu, že ta e-mailová adresa v ní uvedená je určitě na Tebe!
Doufám, že admin bude mít v této věci podobný názor jako já.
A jedno PS na závěr: Pokud al bunda píše, že má mirka.tr jíst jmenovaný přípravek, určitě ví, o čem mluví. Je to poradce, kterého si vážím, a důvěřuji mu. Na jejím místě bych se obrátila na něj, a ne na Tebe!
A proč, tak to kolegyním a kolegům, kteří pravidelně příspívají na tyto stránky, vysvětlovat určitě nemusím. Někteří mají možná podobný názor, jako já.
A Tobě to vysvětlovat nemíním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.