Nejste přihlášen/a.
Jestli ji potřebujete na pečení, tak se mnoho nestane a klidně upečte bez ní. Nebo do těsta přidejte trochu rumu. Záleží na tom, na co ji potřebujete - trochu to upřesněte. Je fakt, že citronová kůra těsto pěkně provoní. Ale bez ní to bude také chutnat. Stačí když tuk (Heru, Stelu apod.) nahradíte máslem. A jestli opravdu pečete, tak hotovou buchtu posypte vanilkovým cukrem a bude vonět celý byt.
Ještě jsem našla toto řešení:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.