Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s aromalampou

Od: izu* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

ráda bych uvítala vaše zkušenosti a aromalampami A la maison.Prodávají se v Palladiu,moc se mi líbí jako dárek,jsou poněkud drahé,ale údajně prý vydrží dlouho..Ráda bych ji koupila jako dárek,ale nerada bych se spálila.děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S touto lampou nemám vůbec žádnou zkušenost. Používala jsem takovou jako misku nad čajovou svíčkou, dokud jsem si nepřečetla, jaké strašné, rakovinotvorné svinstva objevili v olejíčcích k tomuto určených. *blee*

des*

Aroma lampu máme zapálenou téměř obden,nesouhlasím s předešlým příspěvkem,neboť je to ptákovina.Oleje jsou voňavé a nemůžou nic způsobit,narozdíl od třeba výfukových plynů,které denně hltáme jen chůzí po městě.

karla*

A kde jsi to četla? To mě taky zajímá! Že vonné tyčinky nebo takové ty věci do zásuvky, to vím, ale o olejíčku nikdo nic nepsal.

izu*
hodnocení

U těhle lamp inzerují že mají i antibakteriální účinky.Že by v aroma olejech bylo svinstvo slyším poprvé.To jsem se dočetla pouze u osvěžovačů do elektřiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]