Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomáhájí tablety pH balance?

Od: sisa® odpovědí: 14 změna:

Náhodou jsem zjistila,že mám překyselený organismus.Máte někdo zkušenosti s tabletami na překyselení organismu pH balance? 90 tablet se prodává za 580 kč a je to na 1 měsíc. Samozřejmě to chce také úpravu jídelníčku.Když jsem se ptala v lékárně na nějaký přípravek na tento problém,bylo mi řečeno,že "se to nějak rozmáhá a je to jen moderní záležitost,ale nic závažného".U lékařky jsem ještě nebyla. Předem děkuji sisa

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Můžu se jen zeptat, jak "náhodou" jste to zjistila?

hodnocení

Dcera je stále unavená a dost často nemocná - nic vážného,nachlazení,vyleží to a za nějakých 14 dní opět atp.Také se chce zhubnout,mimochodem to nepotřebuje.Přes internet našla poradnu,kde Vám poradí jak na to,poradí jídelníček apod.Když řekla,že je stále unavená a často nemocá,dal ji kelímek na moč a testovací papírek na zjištění pH. Tak zjistila,že má překyselený organismus a také dostala hned tyto tablety a každý den si má kontrolovat pH v moči.Přes internet jsem zjistila,že překyselení organismu,je dost nebezpečné.Zkuste si to najít a uvidíte.Dcera tablety užívá 2 dny a zatím se jí to zlepšilo jen málo. sisa

hodnocení

Ještě dodatek na Vaši otázku "jak náhodou "jsem zjistila,že mám překyselený organismus.Samozřejmě,jsem si vzala od dcery 1 testvací papírek a druhý den ráno vyzkoušela.Byla jsem přesvědčená,že to bude v pořádku,ale nebylo.Jím hodně zeleniny a ovoce málo masa,ale budu muset ještě změnit jídelníček. sisa

martinaa*

Zdravim, tto prekyseleni jsem resila asi pred tremi roky. Neni treba nejake drahe tablety, zkuste ve vode kazdy den rozpustit lzici jedle sody, ktera je silne zasadita:) Muzete dochutit stavou. Kamarad je jogin a pres takove tu duchovno a podobne a zrovna tohle vsem strasne doporucuje.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já mám na tohle svůj (možná špatný) názor. Pokud "překyselení" věříte, doporučuji Vám začít změnou jídelníčku, nebo sodou, jak psala martina. Rozhodně Vám to neublíží, třeba i pomůže.

Prostě na tyhlety různé "poradny", Herbalify, a zázračné přístroje nevěřím.

martinaa*

V tomhle bohuzel musim souhlasit s tazatelkou, prekyseleni organismu opravdu existuje. Studuji biologii a vychovu ke zdravi, pH vnitrniho prostredi je zasadni pro lidske zdravi, je zodpovedne za unavu, infekce poh. cest, zanety travicicho traktu a dle nekterych vyzkumu take vyznamne pomaha rakovine - proto je ted rakovina tak rozsirena, protoze lide nejedi zdrave. Alkohol, cukry, tuky - to vse prispiva vyznamnou merou ke zmene vnitrniho pH.

S tabletami i překyselením mám tu zkušenost, že žádná zkušenost Vás neochrání před tím, když má dealer správně naučenou obchodní řeč. Samozřejmě jsem taky překyselená a už mám tablety doma, až třetí den mi svitlo, jaká je to blbost... Celé roky nepiju alkohol, nejím nic tučného a cukru se vyhýbám. Už pár měsíců nejím nic, co by obsahovalo pšeničnou mouku. Nejím těstoviny, brambory ani bílou rýži. Už se mi z těch jahel protáčejí panenky. A přesto jsem překyselená... Panenka, která mi to prodala (asi 21 let), dvě hodiny nepřetržitě mlela, přitom mě stihla zvážit, změřit, zhrozit se a nabídnout pomoc. Neodolala jsem. Zjistila jsem, že dělám všechno špatně a patrně bych měla jíst pouze ty tablety (a až se odkyselím, tak ty úžasné koktejly). Strašně mě to vyčerpalo. Už opravdu nevím, co můžu a co nemůžu jíst, takže někde je něco zatraceně špatně. Posledních minimálně 10 let jím opravdu zdravě, takže se mi (až) třetí den po prezentaci rozbřesklo, že celé překyselení je jenom humbuk. Když sním zásadité pilule (mimochodem, je to stejně jenom jedlá soda), budu mít zásaditou moč. Když je nesním, budu mít kyselou. Nejsem si jistá vlivem jedlé sody na vnitřní prostředí - co se tím myslí? Krev má stálé pH, tam vliv pilulí nesahá.

Za osvětu předem díky.

doplněno 03.06.11 16:15:

Napadlo mě - nemá někdo z vás miminko? Co tak změřit pH moči miminku, které snad ani z podstaty věci nemůže být překyselené? Jak se asi papírek zbarví?

martinaa*

Prekyselene vnitrni prostredi nezahrnuje jen krev, ale take organy, do nichz se latky dostavaji kuprikladu prave z traviciho ustroji, hlavne z neho, kdyz pomineme vzduch.

Mimiko muze byt mirne prekysele, pokud dostava od matky prekyselene mleko, to neni zadna novinka:)

Spíš bych řekla, že "překyselenost" je dobrý džob víc než cokoli jiného... asi jako lámavé vlasy nebo celulitida... holt se musí pojmenovat problém, aby se na jeho řešení dalo vydělat. Jinak nikomu nebráním jíst jedlou sodu.

raadek*
A měřila jste Siso Ph vody z kohoutku, kterou pijete? Zkuste užívat jablečný ocet. R.
martinaa*

Ono vsechno souvisi se vsim:) Kdyz se nekdo bude dvacet let cpat sladkostma, valet se doma, pit alkohol, kourit, tak bude mit prekyseleny organismus, bude mit celulitidu a spoustu jinym zdravotnim neduh. To je dan dnesni doby:) Zkuste si cvicne koupit pH papirky a otestovat si, co doma jite, treba mineralky, jake maji pH:) Budete prekvapena. Je podlozeno vedeckymi vyzkumy, na kterym spolupracovalo i nase stanoviste na katedre boilogie, ze vyrazne prekysele prostredi v lidskem tele mu zadelava na nemoci nejruznejsiho druhu:)

Možná není ani tak problém v tom, co bychom chtěli jíst, jako v tom, co skutečně jíme... když si koupíme chleba, který kolem kvásku ani nešel, nebo maso, které kdybych se na hlavu postavila, nedokážu upravit do jedlé podoby... co se stalo s hovězím? Před 30 lety jsem dokázala uvařit vynikající hovězí guláš. Dnes, když jednou za rok koupím hovězí, je z něho i po hodině dušení v papiňáku gumová podešev. Nebo jogurty - s*ačka z želatiny a škrobu *blee* Myslím, že v zájmu kšeftu se s běžným jídlem děje něco nedobrého. A pak jsme překyselení, i když se stravujeme (domněle) zdravě.

martinaa*
05.06.11 18:15
cocinkamichalka*
03.06.11 16:19

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]