Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce aniž bych přibrala

Od: needhelp* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chtěla bych začít brát antikoncepci, jednou už jsem ji brala, ale po půl roce jsem ji vysadila, protože jsem přibrala asi 12 kilo!*hi* Je možnost nějaké antikoncepce, která neobsahuje ty hormony, které mi tak zvyšují chuť k jídlu, a zároveň mě ochrání před otěhotněním? Hlavní je, že nechci znova přibrat a udržet si kondici..

zvyšují chuť k jídlu, a

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nezlobte se, ale zadna antikoncepce neobsahuje hormony, co zvysuji chut k jidlu. Veskere HA obsahuji estrogen a progesteron, coz jsou hormony, ktere ma kazda zena v tele.

Zeptejte se lekare na HA s nizkou davkou hormonu, chrani stejne dobre, jako ty s vysokou. Obecne se pribira treba po Cylestu, to slysim porad. Ja mam v pazi antikoncepcni tycinku s minimem hormonu, pribrala jsem 1kg a jsem spokojena.

krkovicka*
Kamarádce po Cylestu začal růst chmíří pod nosem(ženský knír) a chlupy okolo bradavek.Na cylest jen same negativa slyším.Chrání,to jo,ale to okolo...;)

kyber
hodnocení

0x

ahoj, doporucuji NuvaRing :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Mercilon,laicky řečeno je pro dospívající dívky.Nemá nějaký drastický učinky.

gp*
hodnocení

0x

Já používám antikoncepční náplast a jsem absolutně spokojená. Nemám s tím žádný problém a to celkově snáším všechny léky a další chemické či umělé věci (třeba i naušnice) došt špatně. Navíc jdou hormony rovnou do krve, takže nezatěžují játra. A taky se lepí jen jednou týdně:)

krkovicka*
To jsou dnes věci...Mě furt cpe plata pilulek.Chtěla jsem NT a prý není to dobrý.Po žádný antikoncepci jsem nijak razantně nepřibrala.Naopak upravilo se mi zažívání a absolutní odpor ke sladkýmu,dokonce ani kafe si už nesladím tak jako dřív.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]