Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce to zkusit ve třech, proč?

Od: miliyen* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, poslední dobou mě trápí jedna věc a kvůli ní jsem nepříjemná na své okolí. Jde o mého partnera. Jsme spolu přes rok. Jsem s ním štastná. Ale nevím, jestli on se mnou také. Už se mě na to jednou ptal, nedávno to udělal zase, ale hned po sexu, jestli někdy zkusíme rojku. Neměla jsem odvahu se zeptat přímo jeho, jestli je se mnou plně spokojený co se týče sexuálního života. Jde o to, že nevím proč by to chtěl zkusit? Vím, že ho naprosto vzrušuji, říká mi to, s erekcí není problém. Tak proč o to najednou nestojí jen ve dvou? Už ho to nebaví?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

7x

Zajímavé. No, každopádně pokud je to tak, jak píše krkovicka, tak by třeba stačilo odpovědět třeba "Proč ne, když jinak nedáš, vždycky mě zajímalo, jaký to bude se dvěma chlapama." Taky trojka, ale možná, že potom už tahle otázka víckrát nezazní.

*smich*

krkovicka*
Sex ve třech jsem zažila(tím se nechci chlubit),ale je nejlepší když se až tak neznáte.Nevím,ale kdybych chodila s jedním,druhou paní bych tam nesnesla-chlapa už jo.Ale těžce pochybuji,že by přistoupil na muže než ženu.Přece jde o jeho trojku.

lidus*
hodnocení

2x

V žádném případě na to nepřistupujte. Pokud už musí takto experimentovat tak každý zvlášť a tomu druhému o tom neříkat. Po roce vztahu a co bude chtít příště?

martinaa*
hodnocení

2x

Nektere pary to berou jako prijemne zpestreni, prijdou tomu na chut, pak chodi na ruzne swingers party. Pokud vsak mate sebemensi pochybnosti, nedelejte to. Clovek holt v zivote nemuze mit vsechno, co si vysni, a sexualni ne! jednoho partnera musi respektovat ten druhy. Co si budeme namlouvat, vsichni chlapi chteji mit v posteli dve a vice divek. Jenze ta vzrusujici predstava a realita jsou diametralne odlisne veci.

Clovek chce proste zkouset nove veci, ktere by se mu mohly libit. Proto skaceme padakem, ridime rychla auta, chodime na vypravy do pralesu a jeskyni. Me kdysi byvaly ke trojce premluvil, pomerne velka chyba, a jeste vetsi, ze v tom figurovala spolecna kamaradka. Samozrejme to dopadlo, jak muselo - nase vzajemne vztahy se rozpadly ve vsech rovinach. S nynejsim pritelem jsme si hned ze zacatku rekli, jake praktiky nechceme a neprejeme si, aby to ten druhy vyzadoval. A funguje to skvele:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne že nebaví,chce jen vyzkoušet něco nového.Možná ho vzrušují mít dvě ženy v posteli a chce to realizovat.Někteří jen sní a zrovna ten váš Vám to řekl.To mu chválím,že se "nebojí" o tom sváma mluvit...No,a co se týče Vás,Vy byste do toho šla?Musíte si uvědomit zda snesete pohled na něho jak si to rozdává s cizí ženou,nebo i vaší,jeho,známou.
miliyen*
hodnocení

Ještě dodal, že kdybych do toho nešla já, tak on také ne.

eliss*

S tom samou situací jsem se také již setkala...Pro mě osobně nic příjemného.

hodnocení

0x

M @miliyen .

georges*
hodnocení

0x

Tak mu navrhněte čtverku. S tím že znáte dva prima chlapíky kteří by do toho šli.

pt®
hodnocení

0x

"milienů, no mně to přijde proti přirozenosti a radím nezkoušet takové praktiky. Pokud si Vás partner váží a má Vás rád, tak Vám nepřipraví takový zážitek. - stařenka

hodnocení

0x

A chce do té trojky holku anebo kluka..?

vladislav*
hodnocení

0x

Fantazie můžeme mít různé, ale mluvit o trojce hned po sexu mi připadá dost brutální. To by vám měl spíše říkat, jak jste skvělá, nebo nebo unaveně mlčet. A ta rada s tím dalším chlapem je skvělá, na hrubý pytel hrubá záplata!

cibuk*
hodnocení

0x

On určitě s vámi je spokojen,ale jak už tady někdo psal ,tak asi váš přítel chce zkusit něco jiného,vyzkoušet to ve třech.Třeba ho to vzrušuje.Někdy ten vztah se oživý,ale třeba i skončí.Je to jen na vás,zda budete souhlasi,či né.Nikdo vás nemůže nutit,ani váš přítel,je-li vám to proti srsti.A jen tak , na to přistoupit pro vašeho přítele, tak to bych nedělal.Také by váš vztah mohl skončit.A to by si přizval vaší přítelkyni,nebo by si ji našel sám,nebo by jste hledali jinde?V každém případě je to riziko a možná by to pak vyžadoval častěji a pak by mu mohl i sex ve dvou nevyhovovat.Protože když vám něco zachutná, tak to potom vyhledáváte.Také by jste mohla začít žárlit,mohla by vzniknout nedůvěra.Již nyní máte různá podezření.Proč najednou chce něco jiného?Možná to již někdy vyzkoušel a chtěl by to nyní i s vámi.Nevím.Musíte se sama rozhodnout,zda by jste byla ochotna do toho jít,či né.A s přítelem si otevřeně o tom promluvit a říci své rozhodnutí.I některá manželství to praktikovala a bud se rozpadla,nebo otužila a byla spokojena,ale na to musí být oba dva.

pt®

No tak to jsou choutky, to se příčí zdravému rozumu. Jak to bude vypadat, až budou rodina a mít děti? To je dají spát a pak přijde do bytu pár lidí do trojky, nebo čtyrky a udělají si z bytu, z domova, "hampejz? Pak jim děti vezme sociálka a rodina, jako taková skončí. Chlapi, jste vůbec ještě někteří lidi a pro rodinu? Skotačit, ať si chodí takoví lidé do hampejzu. Toť můj názor. - stařenka

krkovicka*
Taky se mi to příčí.Jednou a naposled.Byli jsme jen a jen kamarádi.Už nikdy a zvlášť nikdy ne se svým partnerem a jinou slečnou či mužem.Co jsem si ale jednou všimla v erotické seznamce bylo že spousta párů hledá třetího do sex.org. Tak to teda ne.Na to už nejsem.Rozhodnutí je každopádně na slečně.Trošku jsem byla škodolibá a po téhle otázce jsem ze srandy navrhla mýmu partnerovi trojku,řekl mi že jedině čtverku-pár,že můžem v létě všichni někam na dovolenou.Pak jsme se tomu zasmáli ;)
martinaa*

Opet dnesni doba, clovek si nevazi partnera, co ma doma, nestaci mu... Porad vymysli, jak to udelat nove, pro nej zajimavejsi... podle meho rozumu by si partneri meli stacit jen sami, kdyztak nejake pomucky a pradlo. Rozhodne ne zvat si domu tretiho ci ctvrteho cloveka, swingers a podobne.

miliyan
hodnocení

0x

To je naprostá klasika. Chtěl by prcat jinou ženskou, vás ještě opustit nechce a nemá na to aby táhl 2 paralelní vztahy. Tyhle choutky se rády schovávají za různé tantrické sexy, swingers a experimenty s trojkama.

martinaa*

A opet me mrzi, ze nemuzu dat bodik*palec* Konecne receno jasne strucne narovinu!

leas

Napadlo vás, že chce do trojky nikoli další slečnu ale chlapa pro přítelkyni? Pak je ale na vyzrálosti obou partnerů, zda dokáží brát toho třetího, jakožto pouhou sexuální "pomůcku" jako je například vibrátor a nepléct do tohoto zpestření city. Myslím, že já by jsem to v takovém případě rád zkusil. Pár takových "trojkových" zážitků, nikoli s partnerkou, mám a jsem za ně vděčen. Doba je jiná ale tím nevybízím k promiskuitě ačkoli je člověk přirozeně, jakožto většina tvorstva geneticky k promiskuitě naprogramován (někdo více někdo o tom přinejmenším jednou snil a kdo ne, ten je divný anebo ho to teprve čeká). Rovněž mám zkušenost s tím, že mne bývalá partnerka podvedla a po té, co jsem se jí ptal na detaily jsem zjistil, že mne to vzrušuje. Mněli jsme ten den sex, jako nikdy předtím.

Takže nazávěr - zralost obou dvou partneů = skvělé sexuální zpestření, nezralost jednoho či obou partnerů = povětšinou trápení a rozchod.

ps: Žena je od přírody předurčena k rození potomstva a podvědomně naprogramována zachytávat chemické reakce samců na její přítomnost. Dále pak na to vyhledávat geneticky kompatibilního a silného jedince či více pro zachování rodu.

Muž je od přírody naprogramován ke kopulaci a zachytávání chemických svodů samiček. To až civilizovaná společnost uvedla vše v TABU aby ovládla přemnožení populace. Vždyt vzpomente, jak to bylo ve středověku...

eulalie*
hodnocení

0x

Zkusit ve třech to chce proto, že ho to prostě láká. Dneska se o sexu hovoří všude zcela bezostychu, volně. Sex je brán jako gymnastika, čím více zářezů na pažbě u mladých lidí, tím lépe. Nevím, kam se poděla láska. Pak ať se nedíví, že nemoci jako HIV, sifilis, kapavka jsou opět na vzestupu a nejen mezi homosexuály, narkomany, ale především mezi "spořádanými" heterosexuálními lidmi. Zkuste partnerovi říci (s plnou vážností ale míněno ve srandě), že ano, že by to nebylo špatné, že řeknete kamarádovi Frantovi, že jste stejně o tom už uvažovala a že by se vám moc líbilo a strašně by vás vzrušovalo, kdyby se váš přítel na vás díval, jak si s Frantou užíváte. Dovoluji si tipovat, že o toto mu totiž zrovna asi tak nejde. On - ten váš přítel - by asi spíš viděl sebe a dvě děvčata. Toto vážně asi nikdy nepochopím - tyto sexuální choutky ve třech. Mně stačí můj manžel a já doufám jemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]