Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tričko s obrázkem traktoru?

Od: babajaga® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám 12 letého vnuka, který je veliký fanoušek historických traktorů. Hrozně rád by měl triko s nějakým traktorem, nejvíc se Zetorem 25. Chtěla bych mu udělat radost, ale nevím, kam se obrátit. Měl by to být obrázek nějaký menší, decentnější, ne pestrobarevný a přes celou plochu jako pro malé děti. Už jsem byla v Čáslavi, je tam muzeum zemědělských strojů, ale trička - nic. Měli, ale jen s reklamou na to muzeum přes celé břicho. To se mi nelíbilo. Poradíte mi? Díky. Jaga;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freebird*
hodnocení

6x

..@ babajaga:

vytvořil jsem pro Vašeho vnoučka tričko viz. níže a vyjde na 299,- kč + poštovné 49,- kč

vytvořit si vlastní tričko třeba i s vlastním obrázkem můžete >>ZDE<<

Kde sehnat tričko s obrázkem traktoru?
lidka*

@freebird Tak to je tedy perfektní servis*palec* Kam se hrabu se svým červeným Zetorem! *hej*

doplněno 29.05.11 15:13:

Jago bez obav, já jsem tam kolegovi bodíky šoupla za vás! *placni* To bylo více než zasloužené. :)

freebird*

..@ lidka & babajaga:

děkuji Vám dámy za bodíky i uznání ;) ale přispěly jsme každý něčím a důležité je že to pomohlo ke spokojenosti (za bodíky bez bodíku, to je jedno) *slunce*

hodnocení

Pro Lidku:*palec*

hodnocení

Díky moc, "freebirde", to je přesně ono, tak si malý Vašek svoje traktorové tričko představuje, jste opravdu "boží", škoda, že už nemám body, abych Vás zaslouženě ohodnotila.

Pro Lidku: nic si z toho nedělejte, Váš traktor byl také krásný, i Vaše ochota pomoci. Třeba časem pořídíme nějaké další tričko, až Vašek povyroste a Vaše nápady se mi určitě také budou hodit.

Díky všem a hodně *slunce*Jaga.

ann*

Ještě jsem našla zajímavé stránky a věci:

shop.agrics.cz/...

raadek*
hodnocení

4x
Existují firmy, které vám fotografii otisknou na tričko. Takže nějaký traktor vyfotit nebo stáhnout z internetu a nechat ho otisknout na tričko, hrníček atd. R.

hodnocení

2x

babko, dejte si do vyhledavače heslo sítotisk a k němu jméno Vašeho města... já tam našel mnoho firem přímo ve Vašem městě, které Vám na tričko vytisknou cokoliv... i trička mají na skladě a obrázek Vám buď nabídnou, nebo ho dodáte podle vašeho výběru třeba na klíči...

lidka*
hodnocení

2x

Zdravím Jago - já jsem našla pěkný obrázek červeného traktoru Zetor 25. Takže si ho uložte a už jenom sehnat toho, kdo vám tričko zhotoví. To už dneska není problém. *tuc* Je tam i v modrém provedení. *hej*

doplněno 28.05.11 16:01:

Měla jsem z červeného traktoru takovou radost, že jsem zapomněla vložit odkaz: cs.wikipedia.org/...

freebird*

..více obrázků traktoru Zetor 25 >>ZDE<<

hodnocení

Dobrý den, mí milí rádcové, děkuji Vám všem za dobře míněné rady a fotky pěkných traktorů. Hezkou neděli všem!

Speciálně pro Lidku: Váš dodatek mě opravdu mile pobavil.*tanec* Díky Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]