Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 12 letého vnuka, který je veliký fanoušek historických traktorů. Hrozně rád by měl triko s nějakým traktorem, nejvíc se Zetorem 25. Chtěla bych mu udělat radost, ale nevím, kam se obrátit. Měl by to být obrázek nějaký menší, decentnější, ne pestrobarevný a přes celou plochu jako pro malé děti. Už jsem byla v Čáslavi, je tam muzeum zemědělských strojů, ale trička - nic. Měli, ale jen s reklamou na to muzeum přes celé břicho. To se mi nelíbilo. Poradíte mi? Díky. Jaga![]()
..@ babajaga:
vytvořil jsem pro Vašeho vnoučka tričko viz. níže a vyjde na 299,- kč + poštovné 49,- kč
vytvořit si vlastní tričko třeba i s vlastním obrázkem můžete >>ZDE<<
@freebird Tak to je tedy perfektní servis
Kam se hrabu se svým červeným Zetorem! ![]()
Jago bez obav, já jsem tam kolegovi bodíky šoupla za vás!
To bylo více než zasloužené. ![]()
..@ lidka & babajaga:
děkuji Vám dámy za bodíky i uznání
ale přispěly jsme každý něčím a důležité je že to pomohlo ke spokojenosti (za bodíky bez bodíku, to je jedno) ![]()
Díky moc, "freebirde", to je přesně ono, tak si malý Vašek svoje traktorové tričko představuje, jste opravdu "boží", škoda, že už nemám body, abych Vás zaslouženě ohodnotila.
Pro Lidku: nic si z toho nedělejte, Váš traktor byl také krásný, i Vaše ochota pomoci. Třeba časem pořídíme nějaké další tričko, až Vašek povyroste a Vaše nápady se mi určitě také budou hodit.
Díky všem a hodně
Jaga.
Zdravím Jago - já jsem našla pěkný obrázek červeného traktoru Zetor 25. Takže si ho uložte a už jenom sehnat toho, kdo vám tričko zhotoví. To už dneska není problém.
Je tam i v modrém provedení. ![]()
Měla jsem z červeného traktoru takovou radost, že jsem zapomněla vložit odkaz: cs.wikipedia.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.