Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 12 letého vnuka, který je veliký fanoušek historických traktorů. Hrozně rád by měl triko s nějakým traktorem, nejvíc se Zetorem 25. Chtěla bych mu udělat radost, ale nevím, kam se obrátit. Měl by to být obrázek nějaký menší, decentnější, ne pestrobarevný a přes celou plochu jako pro malé děti. Už jsem byla v Čáslavi, je tam muzeum zemědělských strojů, ale trička - nic. Měli, ale jen s reklamou na to muzeum přes celé břicho. To se mi nelíbilo. Poradíte mi? Díky. Jaga
..@ babajaga:
vytvořil jsem pro Vašeho vnoučka tričko viz. níže a vyjde na 299,- kč + poštovné 49,- kč
vytvořit si vlastní tričko třeba i s vlastním obrázkem můžete >>ZDE<<
@freebird Tak to je tedy perfektní servis Kam se hrabu se svým červeným Zetorem!
Jago bez obav, já jsem tam kolegovi bodíky šoupla za vás! To bylo více než zasloužené.
..@ lidka & babajaga:
děkuji Vám dámy za bodíky i uznání ale přispěly jsme každý něčím a důležité je že to pomohlo ke spokojenosti (za bodíky bez bodíku, to je jedno)
Díky moc, "freebirde", to je přesně ono, tak si malý Vašek svoje traktorové tričko představuje, jste opravdu "boží", škoda, že už nemám body, abych Vás zaslouženě ohodnotila.
Pro Lidku: nic si z toho nedělejte, Váš traktor byl také krásný, i Vaše ochota pomoci. Třeba časem pořídíme nějaké další tričko, až Vašek povyroste a Vaše nápady se mi určitě také budou hodit.
Díky všem a hodně Jaga.
Zdravím Jago - já jsem našla pěkný obrázek červeného traktoru Zetor 25. Takže si ho uložte a už jenom sehnat toho, kdo vám tričko zhotoví. To už dneska není problém. Je tam i v modrém provedení.
Měla jsem z červeného traktoru takovou radost, že jsem zapomněla vložit odkaz: cs.wikipedia.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.