Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Permanentní make up-oční linky

Od: slunicko83* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, má někdo zkušenosti s permanentní make upem očních linek? Nechala sem si je před týdnem dělat (spodní i horní) ale ted to není skoro vůbec poznat, zůstaly mi tam jen úplně tenoučký a strašně světlý čárky když se mi sloupaly stroupky a okolí to nemá šanci poznat. Strašně to bolelo takže se mi na to už znovu nechce. Nevím jestli je to chyba kosmetičky která to dělala nebo je to tak normální. Řekla mi že pokud bych to chtěla tlusčí a tmavší tak musím přijít několikrát a to bych za to dala pěknej majlat a ta bolest za to snad ani nestojí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

1x

Sluníčko, asi píšu dost pozdě, ale přece... Já si nechala linky dělat před 3 lety. Mám tenoučké a horní. Chtěla jsem je tenké, protože v silnějších bych se necítila dobře a nešly by tak lehce "zamaskovat". Mně tetování nebolelo. Byla jsem v salonu, který vlastní zdravotní sestra pracující částečně na plastické chirurgii. Oční víčka mi před zákrokem potřela speciální znecitlivující mastičkou. Celé tetování pak proběhlo docela rychle a s pocitem, jakobych se jemně píchala vidličkou. Když to přišlo k sobě, měla jsem spíše pocit "tahu", který do večera přešel. Víčka jsem měla velmi mírně oteklá, ale to se o víkendu spravilo. Navíc jsem měla 3 měsíce na to, abych se dostavila do salonu na opravu, pokud by to bylo třeba. ZDARMA! Radím tedy vyhledaj jiný salon a před zákrokem se informovat, jakým stylem pracují. Také si nechte ukázat fotografie již zkrášlených zákaznic. Pak budete mít větší představu o tom, jestli je salon solidní.

hodnocení

0x

Hm, tak teda milé sluníčko, tam už se nevracejte, ani kdybyste to měla zadara. Trochu by to bolet mělo, "daň za krásu", ale tak, jak to popisujete, určitě ne! A už v žádném případě není pravdou, že byste musela postupovat opakovaně několik seancí, než by byl viditelný pozitivní výsledek. Vyloučeno! A buďte ráda, že vás to JENOM bolelo, také byste mohla mít zanícená víčka. Prostě tuto adresu zapomeňte! Ahoj. ;)

martinaa*
hodnocení

0x

Soushlasim s predchozim, linky mam 2,5 roku a vyrabeni bolelo nepatrne, den a pul jsem mela vicka napuchla a pak ok:) Nejsou tak patrne, ale vsimave oko je pozna:)

Snad nebudete mit z chyby kosmeticky nejake problemy a zustane to jen u vyhozenych penez.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]