Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny od potu

Od: martinaa* odpovědí: 8 změna:

Pěkný den, podobná otázka zde již kdysi byla, ale řešení amoniak a kuchyňská sůl mi přijdou strašně drastické. Lze tím čistit bavlněná trička, aniž by je tato čistidla poškodila? Vždyť sůl musí tričko prožrat, nebo ne? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

0x

Tak si lízněte v podpaží, v tom potu je taky sůl a nevyžerese

martinaa*
hodnocení

Jiste, ale ja nemam v podpazi silny roztok soli:) A po delsim case se kazde nosene tricko v miste podpazi ztencuje, jak jej pot a antiperspiranty rozeziraji.

gp*
hodnocení

0x

Tohle jsem taky dlouho řešila. Nakonec jsem změnila deodorant a je to o poznání lepší!

martinaa*

A jaky mate deo? Ja mam rexonu invisible, kulicku, a jsem s ni hodne spokojena, nebarvi.

gp*

Já střídám spray od Garnier a od Nivei něco gelového průhledného.

martinaa*

A nebarvi Vam to tmave obleceni?

gp*

Ne, nebarví, jediné co mi to dělá, že je ta látka trochu tvrdší a to i po vyprání, ale nebarví.

Zkuste ta skvrny od potu, namydlit Žlučovým mýdlem, nechte působit alespoň dvě hodiny a pak v ruce hezky drbejte. Snad to pustí. Mýdlo koupíte v drogerii, a stojí kolem 30 kč. Používám ho už několik let, na různé skvrny a většinou to vyperu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]