Nejste přihlášen/a.
Dají se nějakým způsobem v pase rozšířit kalhoty? Mam oblek který mi sedne, jen ten pas mi je těsnější
Dobrý den, u kvalitních kalhot výrobce vždy počítal s tím, že jejich majitel se může spravit a tak v zadním švu bývá uvnitř klínek navíc, i pásek se vzadu nechá popustit. Pokud to Vaše gatě nemají, pak by to chtělo sehnat kousek co nejpodobnější látky a dozadu všít klín. V tom případě by ale bylo pak nejlepší ve společnosti neodkládat sako, aby to nebylo vidět. Jaga.
Povolení v pase bych asi svěřila krejčímu. Jak píší kolegyně, obojí je možné. Pokud by stačil jenom nějaký cm, tak i třeba v bočních švech může být trochu vůle a stačil by nastavit pásek. Já jsem obdobně řešila sukni, že jsem klínky všila na bocích a nastavila pásek. Ale to se jednalo o sukni na doma, na lepší oblečení bych si asi netroufla. A s dietou mám špatné zkušenosti. :D Ale krejčí nebo šikovná švadlena si určitě poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.