Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze rozšířit kalhoty?

Od: brucoun odpovědí: 4 změna:

Dají se nějakým způsobem v pase rozšířit kalhoty? Mam oblek který mi sedne, jen ten pas mi je těsnější *nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Tohle resil tata:) Svadlena mu po bocich nasila gumu, takze ted jsou tak napul natahovaci a hlavne to nikdo nepozna:)

hodnocení

0x

Dobrý den, u kvalitních kalhot výrobce vždy počítal s tím, že jejich majitel se může spravit a tak v zadním švu bývá uvnitř klínek navíc, i pásek se vzadu nechá popustit. Pokud to Vaše gatě nemají, pak by to chtělo sehnat kousek co nejpodobnější látky a dozadu všít klín. V tom případě by ale bylo pak nejlepší ve společnosti neodkládat sako, aby to nebylo vidět. ;) Jaga.

lidka*
hodnocení

0x

Povolení v pase bych asi svěřila krejčímu. Jak píší kolegyně, obojí je možné. Pokud by stačil jenom nějaký cm, tak i třeba v bočních švech může být trochu vůle a stačil by nastavit pásek. Já jsem obdobně řešila sukni, že jsem klínky všila na bocích a nastavila pásek. Ale to se jednalo o sukni na doma, na lepší oblečení bych si asi netroufla. A s dietou mám špatné zkušenosti. :D Ale krejčí nebo šikovná švadlena si určitě poradí. *tuc*

brucoun
hodnocení

uuufff děkuji za odpovědi *dril* šlo mi jen o to, jestli to jde. Abych nešel ke krejčové zbytečně a ještě se tam znemožnil, co že to po ní chci *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]