Nejste přihlášen/a.
Je pravda, že vlasy rostou rychleji, když se jim pravidelně zastřihávají konečky cca o 5 mm - 1 cm? Nebo jak lze docílit přírodnímu urychlení růstu vlasů? děkuji za odpověd.
Dobrý den,
mám velice dobré zkušenosti s doplňkem stravy Fitoval. Měla jsem velké problémy s vypadáváním vlasů (alergie na kočku), tak jsem hledala něco po čem by se urychlil růst. Po krátkém užívání se objevily nové vlasy a výrazně se zlepšil objem. Stejné to bylo po těhotenství, jen co jsem syna odstavila, tak jsem zase začala brát Fitoval. Není to drahý přípravek a opravdu pomáhá.
Jelikož jsem taky řešila co nejrychlejší růst vlasů bylo mi zděleno několik rad - první (poměrně finančně nákladné) vlasová kůra z mořských řas - v kadeřnictví.
Tonikum na posílení vlasů - také je lepší kadeřnictví(moje kadeřnice mi ho vmasírovává po každém stříhání popřípadě kůře z mořských řas.
A další rada - mýt vlasy každý den .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.