Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urychlení růstu vlasů

Od: tlw* odpovědí: 6 změna:

Je pravda, že vlasy rostou rychleji, když se jim pravidelně zastřihávají konečky cca o 5 mm - 1 cm? Nebo jak lze docílit přírodnímu urychlení růstu vlasů? děkuji za odpověd. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Konečky se všeobecně zastříhavají kvůli třepením a lámavostí,taky sílí,jsou zdraví a rostou.Jinak prodávají kapsle aloevera a do pokožky hlavy vtírat borovou vodu.
doplněno 23.05.11 09:23: Ty kapsle se rozlamují a vtírají do vlasů,je to spíš na obnovu vlasu poškozeného a čím je zdravější tím víc roste
des*

Tady je o vlasech úplně všechno,zdá se to poněkud jinak než si myslíme. studioamadeus.cz/...

asminkam*
hodnocení

0x

Avokádová maska prý urychluje růst. Jinak o žádném urychlovači nevím, ale je známo, že za teplého počasí (jaro léto) vlasy rostou mnohem rychleji než v zimě.

terezaz*
hodnocení

0x

Rychlost růstu vlasů je dána geneticky, lze zkusit nějaké vitamíny , ale velký zázrak to nebude, já zkoušela už kde co.Zastřihávání rozhodně žádný vliv nemá, 1 cm-zhruba měsíc růstu, když zastřihnete každý měsíc jste na nule.

elody
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám velice dobré zkušenosti s doplňkem stravy Fitoval. Měla jsem velké problémy s vypadáváním vlasů (alergie na kočku), tak jsem hledala něco po čem by se urychlil růst. Po krátkém užívání se objevily nové vlasy a výrazně se zlepšil objem. Stejné to bylo po těhotenství, jen co jsem syna odstavila, tak jsem zase začala brát Fitoval. Není to drahý přípravek a opravdu pomáhá.

dimplex*
hodnocení

0x

Jelikož jsem taky řešila co nejrychlejší růst vlasů bylo mi zděleno několik rad - první (poměrně finančně nákladné) vlasová kůra z mořských řas - v kadeřnictví.

Tonikum na posílení vlasů - také je lepší kadeřnictví(moje kadeřnice mi ho vmasírovává po každém stříhání popřípadě kůře z mořských řas.

A další rada - mýt vlasy každý den .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]