Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smůla na riflích

Od: kikialili* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jak mám dostat flek od smůly z riflí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veru*
hodnocení

2x

Buď technický benzín nebo odlakovač na nehty nebo do mrazáku a pak sloupat.. Já osobně jsem loupala, až jsem oloupala :) Samozřejmě je třeba potom vyprat.

jabraka*
hodnocení

2x

Než se pokusíš to vyprat,tak obyčejný líh a protepovat hadříkem do savé podložky.Měla by stačit i lihovina(vodka).

JABRAKA

des*

Ze smoly se dělá terpentin,takže jde odstranit terpentinem.

motokatty*
hodnocení

1x

Doporučuju zajít do nejbližší drogérie a zakoupit tam Ďáblíka na skvrny od Dr. Beckamana. Vám pomůže ten na dehet, pryskyřici a vosk. Stojí do 100kč. Je to taková malá zelená lahvička, a měli by ji mít u pracích prášků, spolu s ostatními odstraňavači skvrn.

olinka*
hodnocení

0x

Jo, tak to je smůla:D

hannkova*
hodnocení

0x

Ahoj, nejlepší odstraňovač skvrn je vepřové vyškvařené sádlo- dcera má dva kluky, kteří stále lezou po smrku a tak mají každý den ruce i oblečení od smůly-pryskyřice a tak jak ruce tak oblečení pomažou sádlem a pak už klasisky mýdlo,saponát a je to.Hanka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]