Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisky versus podpatky

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, včera jsem na serveru Novinky.cz narazila na článek o módní přehlídce, kde modelky padaly na vysokých podpatcích. V diskuzi se pak objevil názor, že žena v teniskách není žena. Jenže tenisky nejsou pouze ty klasické, dnes se převážně nosí boty street, které mohou být různě střižené a různě barevné.

Ráda bych se zeptala přítomných pánů, jak na tuto věc koukají. Nepište prosím, že nejkrásnější je žena, která se cítí pohodlně a že záleží na příležitosti. Představte si, že potkáte ve městě pěknou holku. V sukni i riflích. Kecky nebo podpatky?

Podobná diskuze tu byla nedávno, ale tam šlo o všechno oblečení. Mě zajímá, zda když si vezmu kecky k sukni, jestli je to opravdu tak "neženské"? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Nejsem chlap, neumím posoudit. Ale tak nějak si dovoluji tipnout, je-li žena hezká, s hezkými boky a nohami oděná v minisukni a obutá v keckách, tak se za ní stejně chlap otočí tak, že málem narazí hlavou do kandelábru. Protože ho zaujme ženin zadek a dlouhé nohy, nikoliv nějaké boty.

raadek*
hodnocení

3x
Podpatky se nosí aby se opticky prodloužily nohy. Když si vezmete sukni a k tomu barevně sladěné nenápadné sportovní boty, tak v tom problém nevidím. Samozřejmě nemám na mysli supersportovní supermoderní boty. Ale abych řekl pravdu. Boty jsou to poslední na co koukám, když se za holkou otočím. :) R.

hop®
hodnocení

1x

Rád se občas ohlédnu za modelkou v minisukni a v obuvi s vysokým podpatkem. Vzápětí si uvědomím, že to bývá jen krása na první pohled. Sám preferuji sportovní typy a k tomu patří džíny i patřičná sportovní obuv!

martinaa*
hodnocení

0x

Prave proto me zarazil nazor, ze zenska v teniskach neni zenska...

krkovicka*
Tak ženská se pozná podle něčeho jiného než bot :-D můžu přispět?Kecky nosím už 6let,podpatky max.jako svatebčan.Ono to v Praze ani jinak nejde-rozpálené kočičí hlavy,všude všichni někam spěchaj,na eskalátorech problém...Je pravda,že pokuď má žena podpatky jak jehly,chlapi slintaj,ukáže se celá nožka.Oproti teniskám-obyčejna holka.Taky se mi zdá že kecky nosí omladina,podpatky už vyzrálá žena.Jen má úvaha :-*
martinaa*

Prave:) dlazba, saliny, nakup s sebou, nestihacka... proste s teniskama muzu dobehnout salinu, seskakat po schodech a podobne. Nenosim zadne takove ty skejtove sesmajdane, ale pekne kozene, ruzne barevne, pohodlne. Jehly si beru do prace a na vecirky, to jo... tak to mam radost, ze jsem zenska i v keckach:D

naihonn*

Všude možně se objevují i mnohem stupidnější názory. Ono člověk sice může převzít názor někoho jiného, ale co se nesmí zapomínat a bohužel se to občas děje, že by u tohohle přejímání měl člověk myslet. Pak už podobné názory nezarazí, maximálně vyvolají úsměšek. *smich*

hm*
hodnocení

0x

Podpatky nee. Ženská v nich obvykle vypadá jako koza a blbě chodí (to vždycky). Mně se líbí ladný pevný pružný krok a ten s vysokými podpatky prostě nejde.

asminkam*
hodnocení

0x

No...já bych to viděla takhle, ač nejsem chlap... Ženský s podpatkama jsou víc sexy, prostě to ty nohy prodlouží a možná i trochu zeštíhlí. Sem tam podpatky taky nosim :) Ale i bez podpatků, tudíž s obyč. teniskama nebo žabkama, vypadají ženský taky pěkně. Sem tam koukám a hodnotim (to přece holky dělaj, že se porovnávaj s ostatníma xD ) a i bez podpatků maj nohy ok, takže je to podle mě až na něco málo stejný.

veru*
hodnocení

0x

Nejsem chlap, ale nedá mi to nepřidat se :) Ono taky záleží jak kdy, jak na kom, jak kde, k jaké příležitosti... Podpatky jsou super, ale na běžné nošení bych je tedy nemusela. Když vidím ve městě holky na jedenácti centimetrových podpatcích, tak si říkám, že je nebolí nohy.. Na druhou stranu, vybrat stylový botasky je taky kumšt :) Takže jak říkám - jak kdy, jak na kom :) Já osobně momentálně preferuju balerínky *tanec*

martinaa*
hodnocení

Vsem moc dekuji za odpovedi*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]