Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak polit indianky cokoladou

Od: tofi* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

rozhodla jsme se ,ze doma vyrobim indianky (dortiky) a ted premylsim, jak je nejlepe polit :) Tak aby to dzrelo a ja nebyla cela zapatlana. Kdyz neco polevam, tak ot vetisnou delam tak, ze to dam bud do lednice nebo do mrazaku. Ale z lednice so bjim, ze to nebude az tak ztuhle a do mrazaku se to bojim dat :) Tak me jeste napadlo tam ten snih dat treba vecer a nechat to pri pokojove teplote do rana "uschnout" a pak polit, ale zase se bojim, aby to neushlo moc nebo aby se to nezkazilo.

Mate s itm nekdo zkusenost?

Diky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Indiánky se nepolévají, ale namáčejí do tekuté polevy. Je to jednodušší a lépe to vypadá.

mamincinyrecepty.cz/...

lidus*
hodnocení

2x

Upozorním, že já nepeču ale mám to od mamky a jak píše inženýrka indiánky se namáčejí. Pokud dělá mamka špičky s vaječným koňakem tak ty má na celofánu a hodně je polívá čokoládou, tu stečenou čokoládu po zaschnutí sloupne a použije do polevy znovu.

tofi*
hodnocení

Dekuji za odpovedi. Napsala jsme to spatne je mi jasne, ze se do cokolady namaceji - me spis slo o to, jak to udelat, aby se to odbre delalo - jeslti dat jen do lednice, popripade dat do mrazaku ci nechat nejakou dobu oschnout jen tak pri pokojove teplote.

lidus*

Maminka je dává do ledničky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]