Nejste přihlášen/a.
udělala jsem moc pálivou čínu můžu s tím něco udělat díky
Já bych z toho udělala zapékané brambory. Na dno jednu vrstvu vařených brambor, potom masovou směs a navrch další vařené brambory na plátky. Brambory bych pouze osolila a po mírném zapečení bych zalila vejcem rozšlehaným v mléce nebo smetaně, nechala zase zapéct a nakonec před dopečením posypala nastrouhaným tvrdým sýrem nebo plátkovým sýrem. K tomu rajčatový salát. Myslím, že by to mohlo být jedlé.
Rýže by asi pálivost tolik nestáhla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.