Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Moc pálivá čína, co s tím?

Od: sd* odpovědí: 6 změna:

udělala jsem moc pálivou čínu můžu s tím něco udělat díky

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

naihonn*
hodnocení

2x

Poslat mně poštou. *smich* Mňam, opravdu dobře pikantní jídlo, to už se moc nevidí. :)

 

raduz*
hodnocení

1x

Inspirujte se zde:

moda.cz/...

 

hodnocení

1x
avatar martincakl

Nic s tím nedělejte...konečně pořádné jídlo.

Chlap to zblajzne a ještě se olízne..

 

lidka*
hodnocení

1x

Já bych z toho udělala zapékané brambory. *hej*Na dno jednu vrstvu vařených brambor, potom masovou směs a navrch další vařené brambory na plátky. Brambory bych pouze osolila a po mírném zapečení bych zalila vejcem rozšlehaným v mléce nebo smetaně, nechala zase zapéct a nakonec před dopečením posypala nastrouhaným tvrdým sýrem nebo plátkovým sýrem. K tomu rajčatový salát. Myslím, že by to mohlo být jedlé. *pivo* Rýže by asi pálivost tolik nestáhla.

 

hodnocení

0x

Jedině sníst tak, jak to je. A navíc, pálivé spaluje tuky! Fakt! Mám to vyzkoušené! Ale dnes už je moje rada bezpředmětná, bylo to včera, no nevadí, to máte pro příště. Áhoj ;)

 

klarinaa
hodnocení

0x

Kokosove mleko zjemni palivost..Mam to vyzkoušenéé

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]