Nejste přihlášen/a.
Žena si mi stěovala na stejný problém a u nás to vyřešilo že přešla na pánské břity a povrdila mi že ty ženské jsou mnohem horší tupější nebo tak něco takže tak moje zkušenost , a k holení intimních partií jsem chlap a holím si podpaždí i podbřišek cítím se super nemluvě o manžece , zmínil jsem se mezi chlapama a byl jsem za metrouše a po pár měsících jsou stejně oholení všichni a už se o tom nabavíme a berem to jako samozdřejmost
Podle mě by Vám pomohlo, kdybyste se po oholení "oplácala" kolínskou nebo vodou po holení, jak to dělají chlapi. Opravdu nechápu, jak je možné, že se ještě něco takového nezačalo prodávat pro ženy - uvítala bych čisťounkou pudrovou vůni...
S tou vodou po holení to není taky někdy žádná sranda někdy je to oheň jak sviňa myslím na držce natož dole
Měla jsem stejný problém. Až do doby kdy jsem v DM drogérii narazila na zvláčňující krém po holení od jejich značky Balea. Stojí 60kč, má 125 ml a růžový obal. Obsahuje zklidňující provitamín B5 a aloe vera. A pokud ho použijete i na nohy, zaručuji vám hebké nohy jako dětský zadeček. Navíc i na mnoho internetových diskuzí jsem na tento výrobek slyšela také jen samou chválu.
Důležitý je ovšem i výběr holícího strojku (pokud dáváte přednost této metodě), osobně doporučuju holící strojek Venus Embrance, je sice dražší (náhradní hlavice stoji 399kč), ale když ho vyzkoušíte tak už se nikdy nebudete chtít holit jednorázovou žiletkou. Také při výběru pěny na holení či gelu na holení dávejte pozor, aby byl/a určena pro citlivou pokožku!
Já si zrovínka včera koupila pěnu na holení Balea s obsahem aloe very, který prý klidní podrážděnou kůži. A výsledek je skvělý, po včerejším oholení nemám žádné červené flíčky, nic. Takže doporučuji. A pak by to chtělo krém po holení, hydratující s aloe verou. Ten nemám, možnáí si časem koupím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.