Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 23 a nevim, jak se oblékat

Od: ulicnice odpovědí: 20 změna:

Můžete mi říci,jaký máte pocit z toho,jak se ženy oblékají?Mám z toho už fakt hrozný dilemata.Přijde mi totiž,že když se obléknu normálně,uvolněný tričko,kecky,tak že se cejtim fajn a že to jakoby neřešim a z toho že čiší taková ta lhostejnost,která by mohla být do jistý míry fajn.A nebo je lepší,když budu chodit elegantně,jako že jsem ohromná dáma a pečuju o sebe?Každej chlap se otočí za dámičkou v kramflíčkách a sukýnce,ale je to opravdu to,co by chtěl?Nepište mi,at se oblékám do toho,v čem se cítím nejlíp,zajímá mě spíš,co se spíš celkově víc líbí a co to vyzařuje.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

1x

Krom toho, co psali ostatní...

Důležité je vycházet z toho, jakou máte postavu. Módní minisukně z vás krásku neudělá, pokud máte nohy jako kmeny stoletého dubu. Ale i to "módně lhostejné tričko" z vás udělá kočku, pokud vám sedne. Je jedno, jestli volíte šaty nebo teplákovku, důležité je vybrat správnou teplákovku. :)

juldab*

Důležité je vědět co chcete. Jestli chcete aby se za váma každej chlap ohlidnul tak si navlečte brnění. Sice trochu nepohodlný ale ohlídnou se díky zvuku i slepí.

raadek*
hodnocení

0x
Chlap se otočí za pěknou holkou i v teplákách nebo montérkách. :) Já bych to neřešil. Prostě si oblékni to v čem se cítíš nejlépe. R.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já si myslím, že oblékat by ses měla podle toho, v jaké společnosti se zrovna pohybuješ. A z každého stylu, ať je to společenské, sportovní nebo domácí oblečení si můžeš vybrat něco, co ti sedne a budeš se v tom cítit dobře a přiměřeně situaci. Správná ženská umí vypadat stejně dobře a sexy ve večerní róbě i v teplákách.

hodnocení

0x

Uličnice, vůbec se s takovýma prkotinama netrap. Obleč si na sebe, to na co máš v tu chvíli chuť. ;) To, co je v tobě, stejně vyleze na povrch ať jsi oblečená jak chceš. Jednou jsem v Kaufu viděla pěknou, elegantní paní, koukla jsem se na svoje seprané džíny, bundu a rolák a říkala jsem si, proč já nemohu vypadat taky tak hezky, tak elegantně. Proč nemohu mít dlouhý kabát s kapucí lemovanou kožešinou a kozačky na podpatku, hlavu od holiče, namalovanou pusu a zlato na každém prstu. *plac*Ale to všechno jsem si říkala jen do té chvíle, než jsem tu elegantní paní viděla za regálem, jak si cpe čokoládu do pusy. *bzum* A taky jsem viděla hezké děvče v kvalitních džínách, tričku, keckách, s moc pěknou taškou, nenamalovanou, ale voňavou, s lesklými vlasy. A když jsem ji nenápedně okukovala, uvědomila jsem si, že je to velice známá modelka. Byla krásná i bez podpatků, elegance a spousty kosmetiky. Byla mladá, čistá, voňavá, s krásnými vlasy, bílými zuby a čistou pletí. A také tím, že na ni bylo vidět, že je ráda na světě.;) A v tom to je.

doplněno 11.05.11 10:56:

ladin má pravdu. Záleží hodně na tom, pro jakou příležitost se oblékneš. Jinak do kostela, jinak do tělocvičny a jinak na ples. :D

martinaa*
hodnocení

0x

Jenze ono to heslo "oblekej si to, v cem se citis nejlip", funguje:) Kdyz jsi sportovni typ a navleces na sebe mini, halenku a podpatky a nebude ti v tom do ejchuchu, kazdy to na tobe pozna, z drzeni tela, vyrazu tvare, proste budes vyzarovat "tohle nejsem ja". Ja jsem celkem tvrde sportovni typ, v sukni me uvidis max. v dzinove, k tomu conversky:) A podpatky max. do prace nebo na zkousku, do mesta nikdy, halenky nenosim:) Mam svoje oblibene rifle, kratasy, tricka, tilka, tenisky - a chlapi se otaci tak jako tak:) V tom obleceni jsem totiz sva a vyzaruje ze me, ze jsem v pohode.

ulicnice
hodnocení

Víte co si ale říkám.. lidí,co si navlečou jeany a první tričko,co najdou ve skříni,je 90 %...

martinaa*

Jsou:) Ja kuprikladu preferuji pohodli nad tim, ze bych mela nekoho oslnovat a vybocovat. Ja vybocuji chovanim:)

K tem obycejnym dzinum a trickam si vezmete kontrastni kabelku, boty, pasek, celenku, vyrazne nausnice, nahrdelnik, naramky... cokoli, co Vas bude odlisovat. A v davu budete neprehlednutelna:)

hodnocení

0x

Tyhle starosti a rodšildovi peníze bych chtěl mít. Oblečte se tak, aby Vám nebyla zima.

lidus*
hodnocení

0x

Ženská s hezkou postavou by v létě měla mít mini šaty nebo kraťasy a tílko, vysoký podpatek vypadá sexy a kvalitní kostým působí elegantně. povím vám, že kdybych do toho chtěla obléct svojí sportovně založenou dceru tak bych nepochodila, ta v létě tříčtvrteční pláťáky, triko a na nohy trekové sandály, do práce chodila v kalhotách a halence a na promoci zajásala když šli v taláru a nemusela v šatech, ty snad ochotně oblékla jen ve svatební den.

"mini šaty nebo kraťasy a tílko, vysoký podpatek" - takhle oblečenou ženskou potkat v lese, asi bych si myslel, že se zbláznila. Nevím, co tady řešíte. Každá situace si vyžaduje jiné oblečení. Univerzální návod prostě neexistuje.

martinaa*

Tady se prave resi takovy ten ohoz do mesta:) Jasne, ze do lesa si nevezmu sukni...:D ackoli jsem na vojenskem letnim tabore potkala slipku, co mela ruzovy esus, ruzovy maskace, ruzovy holiny, na vylety si napletala umely vlasy a podobne:D:D Ja uz se nedivim nicemu...:D

doplněno 11.05.11 19:37:

Jeste jsem zapomnela - nejednalo se o tabornika, ale o vedouci:) Nebo spis zkousela byt vedouci, pac po tydnu ujela v noci domu:D

ulicnice
hodnocení

ouu:D:D

No ono je todleto pro chlapi fakt asi téma jako k necpochopení,já se ani nedivim magdonovi.Ale nejvíc mě potěšil příspěvek první,od Radka.Já totiž nejsem typ,kterej by neustále řešil co si vzít na sebe a už vůbec nesouhlasím s doplňky,to si tedy radši nakoupím to oblečení než 20 kabelek:D ale právě mě zajímal obecně panující názor,zda je důležité,jak je člověk oblečen.Jasně,že na svatbu nepůjdu v plátěnkách,ale takhkle docela by mě zajímalo,zda si chlap váží ženský,která prostě normálně v tejdnu neřeší v čem jde,ale zato když je pak nějaká společenská událost,tak se vyšvihne a tim ohromí jeho,okolí a i sebe:D a nebo zda by raději slepičku na kramflíčkách každý den...:D

martinaa*

Mam prevazne kamarady kluky a mezi nimi se pohybuju cely zivot. Skoko kazdej z nich, co je normalni kluk, ma radsi pohodovou holku, ktera se nijak moc nestroji ani nemaluje, proste je prirozena a sva. Chlapy desi barvy, co jsou nektere zenske schopne si kazdy den placat na xicht, stejne tak je desi haremove kalhoty, sukne s leginami, velke plastove prsteny a nausnice a podobne:) Je fakt, ze kdyz proti nim jde kozatka na jehlach, vetsinou se otoci (ja taky kouknu po hezkym klukovi), ale doma by ji rozhodne mit nechteli. Proc? Protoze tyhle fifleny se zajimaji jen o sebe, po odliceni je nepoznas a celou vyplatu utrati za hadry a sminky:D

Muj pritel nerad vidi, kdyz se licim:) Ma me nejradsi po ranu, prirozene krasnou*haha**zed*.

Jsem chlap a tak na to mám asi trochu jiný pohled, ale myslím, že semnou bude většina chlapů souhlasit. Takže upřesním. Do divadla, na koncert vážné hudby, na raut do milionářské vily - vysoké podpadky společenské šaty, příslušný makeup. Do kina, na běžnou večeři do běžné restaurace, na procházku po městě - běžné, slušné oblečení, běžné boty (tenisky asi ne, ale jehlové podpatky taky ne). Do přírody, na sport, na koncert techna - tenisky, oblečení pohodlné, na jehož vzhledu až tak nezáleží a u kterého až tak nevadí pořípadné poškození. Na pláž plavky, lépe dvoudílné, nebo žádné;) (pokud to postava dovolí). co se líčení týká (nemusíte semnou souhlasit) dávám přednost ženám s líčením nenápadným, které zakrývá případné nedostatky a zvýrazňuje přednosti, ale samo o sobě v podstatě není vidět. Zmalované barbíny, co vypadají jak z umělé hmoty a sype se z nich pudr přímo nesnáším. Samozřejmě se ohlédnu za pěknou ženskou, ale rozhodně to není kvůli jejímu oblečení (pokud se nejedná o nějaký extrém. To se ale neohlížím kvůli oné ženě jako takové. Kdysi napsal pan Šimek v jedné povídce (to se ovšem jednalo o mladíka, který chtěl, aby se za ním ohlížely dívky): "Kdybys měl na hlavě barel dehtu, ohlédne se i chlap").

martinaa*

Souhlas:) Na koncert a do divadla si vezmu neco jineho nez do mesta:) Ale pokud jde o ty tenisky - ja tak rikam vsem botam, co jsou snerovaci a bez podpatku:) Mam jich asi desatero, kazde v jine barve a jinem stylu - hodi se k sukni i kalhotum:)

A zkusim si vzit ten barel:D Budu opravdu neprehlednutelna:D

No jo, to já za tenisky považuju boty sportovní převážně plátěné. Boty do města jsou něco jiného, ať už to jsou polobotky, či vyšší boty na zimu, jedno jestli šněrovací, či nikoliv. Zvláštní druh jsou pak sandály, které se taky nehodí kamkoliv a k čemukoliv.

martinaa*

Tak to ja ne:) Mam na mysli boty stylu street, jak jsou ted moderni:) Pozor, neplest si je s temi sirokymi skejtovymi pomalovanymi botami, ve kterym clovek plave, to zas ne:D Ty vypadaji priserne. Sandaly taky zalezi, jak ktery druh:) Mam i sandaly jemne, cerne, ktere se hodi treba k letnim satum i sukni:) Zas nemusim chodit jak vagabund. Jen proste nenosim podpatky, jsou neprakticke na nasem skvelem dlazdeni, na prochazeni a nedejboze, kdyz clovek specha...

mbrian*
hodnocení

0x

Já myslím, že se nedá přesně, co se muži líbí, jak už tu bylo řečeno, je důležité, jak se ta žena v tom cítí a jaká nálada z ní vyzařuje, což také souvisí s tím, jak se podle sebe oblékla.

Já si například vůbec nepřipadám dobře, když jdu do města a mám tenisky, neřeknu na výlet do přírody, ale tohle mi nesedí a je to na mě vidět.

Obecně asi platí, že podpatky jsou sexy, já si v nich alespoň tak připadám a jsem si v nich mnohem víc jistá, jenomže když na tom neumíte chodit, bolí vás z toho nohy a máte puchýře, tak to taky není ono. Záleží prostě na typu ženy a vy byste spíše měla najít to, co vám nejvíc vyhovuje. ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Co se oblékání týká, snažte se volit takové, ve kterém vy sama se cítíte nejlépe. Pak z vás totiž bude vyzařovat pohoda. Kolikrát už jsem viděla jít ženu, či spíše dívku v podpadcích, na nichž viditelně neuměla chodit. Proč se stylizovat do něčeho, co vám není přirozené? Stoupněnte se doma před zrcadlo a pozorně se prohlédněte. Co je na vás hezké? A to byste měla zdůraznit, ať jsou to vlasy, ňadra, vosí pas nebo pěkný zadeček, hezké nohy, no to je jedno co. Určitě je na vás něco pěkného. Ne každému muži se líbí zmalovaná žena s vlasy slepenými do perfektního účesu lakem či gelem. Někdo má rád přirozenou krásu, ničím nevyumělkovanou. Současná móda žen je hrozně tuctová, s úrovní oblékání to šlo dolů. Je pravda, že kvalitní oblečení je dost drahé a ženy už nejsou tak kreativní, jak bývaly za dob minulých, kdy si podomácku šily na strojích vlastní oblečení. A tak většina nakluše do obchodů vietnamské menšiny a tam se oblékne. A protože nic jiného nesežene, tak je oblečena do bokových kalhot, z níž je trčí špeky. A protože jsou dlouhé nohavice a ona to neumí na stroji zahnout, tak to nosí ohrnuté, sešmajdané... Hm, nebo je to moderní? Já tomu moc nerozumím. Nebo legíny. Ty si opravdu může dovolit jen žena s hezkýma nohama. No a kdo je všechno nosí? I takové ty vyšší váhové kategorie žen. Některé ženské prostě nemají soudnost, anebo si myslí, že je to vážně estetické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]