Nejste přihlášen/a.
dermacol.cz/... mátě někdo s tímto zkušenosti? mám strašně krátké a ne moc husté řasy, tak se chci zeptat jestli to funguje
Tohle určitě fungovat nebude. Pouze na Vaši peněženku. Kdyby tyto a jiné podobné sliby byly pravdivé, tak má každá ženská krásná prsa, husté vlasy, dlouhé řasy, krásné zuby, rovné nohy, štíhlé boky... A tak dál a dál. U chlapů je to zase o něčem jiném, ale hodně se to podobá. Je to jenom reklama a chyták na spotřebitele. Prostě se smiřte s tím, že máte kratší řasy. jsou sice dnes už možnosti a můžete si nechat řasy vlepit. Ale nedoporučuji. Za prvé je to dost drahé, a pak, je to nepraktické. Už jsem o tom kdesi psala. Měla to moje kamarádka, která nemá finanční problémy a chtěla mít dlouhé řasy. Bylo to vloni v létě. Měla s tím neskutečné problémy, když bylo vedro a potila se. Nakonec nosila černé brýle, neboť neustále slzela. A ještě nějaké jiné problémy to byly. Už si to nepamatuji, ale jedno vím stoprocentně. Upustila od toho. nemluvíme o tom, je jí to nepříjemné, ale všimla jsem si, že už to nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.