Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora rust řas

Od: kristi odpovědí: 2 změna:

dermacol.cz/... mátě někdo s tímto zkušenosti? mám strašně krátké a ne moc husté řasy, tak se chci zeptat jestli to funguje :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tohle určitě fungovat nebude. Pouze na Vaši peněženku. Kdyby tyto a jiné podobné sliby byly pravdivé, tak má každá ženská krásná prsa, husté vlasy, dlouhé řasy, krásné zuby, rovné nohy, štíhlé boky... A tak dál a dál. U chlapů je to zase o něčem jiném, ale hodně se to podobá. Je to jenom reklama a chyták na spotřebitele. Prostě se smiřte s tím, že máte kratší řasy. jsou sice dnes už možnosti a můžete si nechat řasy vlepit. Ale nedoporučuji. Za prvé je to dost drahé, a pak, je to nepraktické. Už jsem o tom kdesi psala. Měla to moje kamarádka, která nemá finanční problémy a chtěla mít dlouhé řasy. Bylo to vloni v létě. Měla s tím neskutečné problémy, když bylo vedro a potila se. Nakonec nosila černé brýle, neboť neustále slzela. A ještě nějaké jiné problémy to byly. Už si to nepamatuji, ale jedno vím stoprocentně. Upustila od toho. nemluvíme o tom, je jí to nepříjemné, ale všimla jsem si, že už to nemá.

elisme45
hodnocení

0x

Taky bych tomu uplne neverila, ale pokud chces neco levného na posílení a zhustění řas tak vyzkoušej ricinový olej. Seženeš ho v lékárně tak za 20 Kč ( nevim kolik to je ml, ale me to vzdycky projde jeste nez to vypotrebuji). No a to mi zabira.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]